DDR3, GDDR3, GDDR5 farkları nedir?

Bana göre GT630'un dandik bir kart olması oyunları hangi çözünürlükte oynadığına bağlı. Çok yüksek çözünürlükte oynuyorsan evet dandik fakat benim gibi monitörünün çözünürlüğü 1280x1024 olanlar için (Philips 190X7FB) iyi bir kart. Tabii DDR3 yerine GDDR5 olsaymış daha iyi olurmuş. Benim kartta GDDR5 olduğuna göre GT630'a da takabilirlerdi herhalde yada GT640'da muhtemelen vardır GDDR5 Ram'li versiyonu.

G41m-p33 combo anakartım, 3 gb RAM'im, intel Q8300 işlemcim var. Ekran kartım yanmıştı nasıl bir ekran kartı alayım ne tavsiye edersiniz?

Laptop RAM takma rehberi videonuzu izledim de videonun sonunda tek sayılı RAM takmanın performansı düşüreceğini söylemişsiniz, benim dizüstü 2009 model ve DDR2 tipi 3 GB RAM mevcut bunu 4 GB'a yükseltmemi tavsiye eder misiniz yoksa bu durum sadece DDR3'ler için mi geçerli ?

Benim işletim sisteminin 32 bit olduğunu belirtmeyi unuttum 4 GB ram çalışmayacaktır bu durumda değil mi ?

Merhaba benim anakartım eski GTX 1060 taksam darboğaz olurmu ?

Bende GT 630 var anakartım ASUS M5A97 AM3+ soketli acaba ben bu anakart a GTX 750 Ti takabilir miyim?

Anakarta takabilirsin tabiki. Fakat işlemci ve power nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…