Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.731 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 22 Şubat 2023 #11 nickimi kedi7 dedi: RAM'i aldım fakat ikisini de takınca görüntü gelmiyor Genişletmek için tıkla... Tek takınca çalışıyor mu?
nickimi kedi7 dedi: RAM'i aldım fakat ikisini de takınca görüntü gelmiyor Genişletmek için tıkla... Tek takınca çalışıyor mu?
nickimi kedi7 Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 817 Çözümler 1 22 Şubat 2023 #12 Artoria Pendragon dedi: Tek takınca çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hangisini deneyeyim kendi raminimi aldığımı mı
Artoria Pendragon dedi: Tek takınca çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hangisini deneyeyim kendi raminimi aldığımı mı
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.731 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 22 Şubat 2023 #13 nickimi kedi7 dedi: Hangisini deneyeyim kendi raminimi aldığımı mı? Genişletmek için tıkla... Aldığını.
nickimi kedi7 dedi: Hangisini deneyeyim kendi raminimi aldığımı mı? Genişletmek için tıkla... Aldığını.
nickimi kedi7 Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 817 Çözümler 1 22 Şubat 2023 #14 Artoria Pendragon dedi: Tek takınca çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Birde ikisini taktığımda sanki çığlık atıyor laptop tedirgin oluyorum Artoria Pendragon dedi: Aldığını. Genişletmek için tıkla... Aldığımı takınca olmuyor
Artoria Pendragon dedi: Tek takınca çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Birde ikisini taktığımda sanki çığlık atıyor laptop tedirgin oluyorum Artoria Pendragon dedi: Aldığını. Genişletmek için tıkla... Aldığımı takınca olmuyor
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.731 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 22 Şubat 2023 #15 nickimi kedi7 dedi: Birde ikisini taktığımda sanki çığlık atıyor laptop tedirgin oluyorum Aldığımı takınca olmuyor Genişletmek için tıkla... İade et, sıkıntılı gelmiş muhtemelen.
nickimi kedi7 dedi: Birde ikisini taktığımda sanki çığlık atıyor laptop tedirgin oluyorum Aldığımı takınca olmuyor Genişletmek için tıkla... İade et, sıkıntılı gelmiş muhtemelen.
nickimi kedi7 Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 817 Çözümler 1 22 Şubat 2023 #16 Artoria Pendragon dedi: İade et, sıkıntılı gelmiş muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Kendimin kinde görüntü gelmiyor nickimi kedi7 dedi: Kendimin kinde görüntü gelmiyor Genişletmek için tıkla... Ne yapmalıyım
Artoria Pendragon dedi: İade et, sıkıntılı gelmiş muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Kendimin kinde görüntü gelmiyor nickimi kedi7 dedi: Kendimin kinde görüntü gelmiyor Genişletmek için tıkla... Ne yapmalıyım
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.731 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 22 Şubat 2023 #17 nickimi kedi7 dedi: Kendimin kinde görüntü gelmiyor Ne yapmalıyım Genişletmek için tıkla... Önceden kendi RAM'inde görüntü almıyor muydun ki zaten? Nasıl onda gelmiyor. RAM'lerin altını silgi ile temizleyip teker teker dene.
nickimi kedi7 dedi: Kendimin kinde görüntü gelmiyor Ne yapmalıyım Genişletmek için tıkla... Önceden kendi RAM'inde görüntü almıyor muydun ki zaten? Nasıl onda gelmiyor. RAM'lerin altını silgi ile temizleyip teker teker dene.
nickimi kedi7 Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 817 Çözümler 1 22 Şubat 2023 #18 Artoria Pendragon dedi: Önceden kendi RAM'inde görüntü almıyor muydun ki zaten? Nasıl onda gelmiyor. RAM'lerin altını silgi ile temizleyip teker teker dene. Genişletmek için tıkla... Alıyordum.
Artoria Pendragon dedi: Önceden kendi RAM'inde görüntü almıyor muydun ki zaten? Nasıl onda gelmiyor. RAM'lerin altını silgi ile temizleyip teker teker dene. Genişletmek için tıkla... Alıyordum.
4 479595 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 2.745 Çözümler 25 22 Şubat 2023 #19 Sen HWiNFO indirip. Bu ekranın SS ini atacaktın buraya sana RAM söylenecekti neden sormadın?