DDR3 Laptop RAM yükseltme

atakand

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Laptopumun RAM'ini yükseltmeyi düşünüyorum. Sistem özelliklerini görselde gösterdim. Birkaç saat önce açtığım konuda CL7- 1066MHz RAM aramam gerektiği cevabını almıştım.

Hi-Level 4GB 1066MHz DDR3 Notebook Ram (HLV-SOPC8500D3/4G) Fiyatı

Bu linkteki RAM uyumlu mudur sizce? Ramin CL7 olmasıyla alakalı bir bilgi göremedim linkte kafam karıştı. Sizce CL7 midir bu linkteki RAM, bu konuyla alakalı bir sıkıntı olur mu? Biraz bilgisizim de bu konuda. Teşekkür ederim şimdiden.

Dosya Ekleri

• dkyty.png
    dkyty.png
    21,6 KB · Görüntüleme: 45
  • dkyty.png
    dkyty.png
    21,6 KB · Görüntüleme: 47
Merhaba. Laptopumun RAM'ini yükseltmeyi düşünüyorum. Sistem özelliklerini görselde gösterdim. Birkaç saat önce açtığım konuda CL7- 1066MHz RAM aramam gerektiği cevabını almıştım.

Hi-Level 4GB 1066MHz DDR3 Notebook Ram (HLV-SOPC8500D3/4G) Fiyatı

Bu linkteki RAM uyumlu mudur sizce? Ramin CL7 olmasıyla alakalı bir bilgi göremedim linkte kafam karıştı. Sizce CL7 midir bu linkteki RAM, bu konuyla alakalı bir sıkıntı olur mu? Biraz bilgisizim de bu konuda. Teşekkür ederim şimdiden.
Hocam 2 kere aynı konuyu açmayın. Şuan bu konu için cevap gelmez. Yarın öğlen veya sabah açmanızı tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı