UtkuRS Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 1.894 Makaleler 2 Çözümler 43 26 Haziran 2023 #1 Elimdeki fazla kalan parçalarla bir bilgisayar topluyorum ve sadece anakarta ihtiyacım var. Realtek ses yongasına sahip olması önceliğim fakat şart değil.
Elimdeki fazla kalan parçalarla bir bilgisayar topluyorum ve sadece anakarta ihtiyacım var. Realtek ses yongasına sahip olması önceliğim fakat şart değil.
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.233 Makaleler 14 Çözümler 113 26 Haziran 2023 #2 Selam. Yanlis hatirlamiyorsam is yerimizde bundan vardi: P5G41T-M LX - Destek www.asus.com Ilgilenirseniz durumunu ogrenip yazayim size.
Selam. Yanlis hatirlamiyorsam is yerimizde bundan vardi: P5G41T-M LX - Destek www.asus.com Ilgilenirseniz durumunu ogrenip yazayim size.
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.992 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Haziran 2023 #3 İşlemci lazım mı
UtkuRS Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 1.894 Makaleler 2 Çözümler 43 26 Haziran 2023 #4 Lord Raiden dedi: Selam. Yanlış hatirlamiyorsam is yerimizde bundan vardi: P5G41T-M LX - Destek www.asus.com Ilgilenirseniz durumunu ogrenip yazayim size. Genişletmek için tıkla... DarKSaGaa dedi: İşlemci lazım mı Genişletmek için tıkla... Teklifleriniz için teşekkür ederim fakat bugün anakartı aldım. Konu kapanabilir.
Lord Raiden dedi: Selam. Yanlış hatirlamiyorsam is yerimizde bundan vardi: P5G41T-M LX - Destek www.asus.com Ilgilenirseniz durumunu ogrenip yazayim size. Genişletmek için tıkla... DarKSaGaa dedi: İşlemci lazım mı Genişletmek için tıkla... Teklifleriniz için teşekkür ederim fakat bugün anakartı aldım. Konu kapanabilir.