2 Gün önce bilgisayar açılmadığı için tamirciye götürdüm ve bana ana kartımın bozulduğunu/yandığını söyledi. Tamam deyip eve getirdim bilgisayarı. Bilgisayarın ekran kartı GT 9600 ancak bu ekran kartı bana artık yetmediği için bunu da değiştirmek istedim ve forumda biraz bakınarak RX460 2GB da karar kıldım şu an kargo da.
Elimde ki parçalara hiç bakmadan sipariş verdim ama forumda yazılanlara göre bendeki işlemci ile bir sıkıntı çıkarmıyormuş.
Güç kaynağı olarak 12V kanalından 408W güç veren 500Watt'lık bir güç kaynağım var.
İşlemci olarak Xeon X5460.
Elimde 4GB DDR2 RAM var ancak DDR3 bir ana kart alıp RAM'leri de DDR3 yapasım var.
Elimde ki işlemci LGA 775 ana kartlar ile çalışıyor modlanmış.
Bu dediklerime uygun çok pahalı olmayan 200TL civarlarında bir ana kart önerisi bekliyorum sizden.
RAM desteği en az 8GB olursa iyi olur. Oyun oynamak istiyorum. Çünkü eski ana kartım 4GB destekliyordu ve oynayabildiğim oyun sayısı sınırlıydı.
Onu gördüm iyiye benziyor ancak sınırlı stok denilmiş benim almam 1 ay sürer ortalama o zamana kadar biter mi acaba? Biterse alabileceğim farklı bir yer veya farklı bir anakart önerebilir misiniz?
RAM kapasiteleri kaç en az 8 olmasını istiyorum eskisi 4'dü ve yetmiyordu ve DDR3 değil mi?
P5Q SE2 sanırsam DDR2.
İkisine de baktım ama satan site bulamadım :/
@GCN acaba yardımcı olabilir misiniz forum da araştırma yaparken çok karşıma çıktınız da.
Ne zamanki sürekli "sallama" hesap açmayı bırakıp, düzgün hesap açar da Technopat Sosyal'e "gerçekten" üye olursan, işte o zaman yardımcı olacağım. Sen şu anda işim görülsün gibisinden sallama hesap açıyorsun, eminim işin görülünce bir daha uğramayacaksın. Hissoka olduğunu belli etmeseydin keşke. Emin değilim ama 10 yada daha fazla hesap açtın!
RAM kapasiteleri kaç en az 8 olmasını istiyorum eskisi 4'dü ve yetmiyordu ve DDR3 değil mi?
P5Q SE2 sanırsam DDR2.
İkisine de baktım ama satan site bulamadım :/
@GCN acaba yardımcı olabilir misiniz forum da araştırma yaparken çok karşıma çıktınız da.