Merhaba bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Oyun bilgisayari toplamak istiyorum, oyunlarda yüksek FPS istiyorum. 5930K DDR4 sistem mi iyi olur yoksa 4790K DDR3 sistem mi? Hangisinde daha yüksek performans olur? Ekran kartı GTX980 düşünüyorum. Sizce hangisi daha iyi? Para önemli değil. Bana lazım olan yüksek FPS. Şimdiden teşekkürler.
Merhaba bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Oyun bilgisayari toplamak istiyorum, oyunlarda yüksek FPS istiyorum. 5930K DDR4 sistem mi iyi olur yoksa 4790K DDR3 sistem mi? Hangisinde daha yüksek performans olur? Ekran kartı GTX980 düşünüyorum. Sizce hangisi daha iyi? Para önemli değil. Bana lazım olan yüksek FPS. Şimdiden teşekkürler.
5930K ve DDR4 olan sistem daha performanslı olur ancak aradaki muazzam fiyat farkına değecek bir fark olmaz. O yüzden oyun bilgisayarında Z97 çipset gaming anakart ve i7 4790K işlemci en mantıklı seçenekler. DDR3'lerin performansı da gayet iyi.
5930K ve DDR4 olan sistem daha performanslı olur ancak aradaki muazzam fiyat farkına değecek bir fark olmaz. O yüzden oyun bilgisayarında Z97 çipset ve i7 4790K işlemci en mantıklı seçenekler.
İlla oyun bilgisayarı için DDR4 ve 5930K işlemcili sistem parası harcanmak isteniyorsa çift ekran kartı alıp 4790K ve DDR3 RAM ile daha yüksek FPS alınabilir.