DDR3 RAM nereden bulunur?

XG0KHAN

Picopat
Yer
Gecekondu
Daha fazla  
Meslek
Gariban
Arkadaşlar selam. Bilgisayarımda 4 GB DDR3 1600MHz RAM var 4 daha ekleyip 8 yapmak istiyorum. 1600MHz olan herhangi bir RAM işimi görür mü? Ayrıca DDR3 RAM nereden uygun fiyata bulabilirim? Zor bulundukları için fiyatlar biraz fahiş biliyorum ama işimi görebilecek bir RAM nereden bulurum sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM'ler -Anakart modeline göre değişebilir- aynı marka, model, MHz ve GB'ta olması gerekiyor. Hepsiburada gibi sitelerden ya da Letgo, Sahibinden gibi sitelerden bulabilirsiniz.

Son düzenleme:
Adam DDR3 Ram istemiş. DDR4 Ram'le ilgili fikir istememiş.

Aynı marka, model, MHz ve GB'ta olması gerekiyor.
Hayır. CL değeri aynı olsa bile yetiyor güncel anakartlar üzerinde. Kendim farklı marka ve CL, aynı MHz ve GB RAM'ler birlikte kullanıyorum. Şak diye çalıştı taktığım gibi.

Birebir aynı marka model ramlerde bile çift ram sıkıntı yaratabiliyor. Bu konuda
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
videonun 1:39:00 dan itibaren açıklama yapılmış. Hatta çift ram sorun olmuyor diyenlere yanlış bilgiden ceza verildiğini bile söylüyorlar.

Bunu göze alıp alacaksanız, aynı marka model ram almanızı, bulabiliyorsanız amazon tercih etmenizi öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…