DDR3 RAM önerisi

@Azulaa hocam, zaten Kingston kaliteli. Arkadaşın mevcut bellekleriyle aynı olduğu için bunu önerdim. Bulamasaydım Kingston tavsiye edecektim.
Yok hocam estağfurullah siz kötü bir şey önermediniz zaten. Ek olarak yazdım seçenekler arasında :).

Tamam hocam. Anladım. Bunu alabilirsiniz. Sizin belleklerle aynı marka sorun olmaz. 2 adet 4 GB olanları 1 ve 2, bunu ise 4 olarak takabilirsiniz. Daha iyi çalışır. Çift kanal olur.
Hocam kusura bakmayın tekrardan rahatsız ediyorum. Şimdilik bilgisayarıma 250 GB SSD ve 8 GB RAM takviyesi yapacağım fakat benim kasam 5-6 yıllık ve Casper marka olduğu için PSU'm 200-250W civarlarında. RAM ve SSD aldıktan birkaç ay sonra ekran kartını da değiştireceğim fakat şimdilik PSU'ya para vermek istemiyorum ama yine de size bir sorayım dedim. Sadece SSD ve 8 GB RAM takviyesi için PSU yenilemem gerekir mi?

İşlemcim: i5-4570
GPU: GT 630 (RAM ve SSD takviyesinden 2-3 ay sonra RX-570 ile değiştirilecek)

Hocam, RAM ve SSD çok az güç tüketir. Ekran kartını değişince yenilersin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı