curiousoftech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 9.095 Çözümler 32 13 Nisan 2021 #11 İkinci el arayın derim. 8GB RAM LoL için yeterli. Dediğim değerlere sahip RAM bulsanız yeterlidir diye düşünüyorum.
İkinci el arayın derim. 8GB RAM LoL için yeterli. Dediğim değerlere sahip RAM bulsanız yeterlidir diye düşünüyorum.
xeyro65 Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 517 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Nisan 2021 #12 curiousoftech dedi: İkinci el arayın derim. 8GB RAM LoL için yeterli. Dediğim değerlere sahip RAM bulsanız yeterlidir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Marka falan gibi şeyler önemli mi peki?
curiousoftech dedi: İkinci el arayın derim. 8GB RAM LoL için yeterli. Dediğim değerlere sahip RAM bulsanız yeterlidir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Marka falan gibi şeyler önemli mi peki?
curiousoftech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 9.095 Çözümler 32 13 Nisan 2021 #13 Kingston, Samsung, Crucial ve Hynix marka bellekler işinizi fazlasıyla görür. (Hynix'i en sona koyun.)
Kingston, Samsung, Crucial ve Hynix marka bellekler işinizi fazlasıyla görür. (Hynix'i en sona koyun.)
xeyro65 Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 517 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Nisan 2021 #14 curiousoftech dedi: Kingston, Samsung, Crucial ve Hynix marka bellekler işinizi fazlasıyla görür. (Hynix'i en sona koyun.) Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.
curiousoftech dedi: Kingston, Samsung, Crucial ve Hynix marka bellekler işinizi fazlasıyla görür. (Hynix'i en sona koyun.) Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.