Arkadaşlar selam.
Bilgisayarımı zamaninda uygun fiyata toplamıştım ama artık güncel oyunlarda sıkıntı cıkarmaya başladı. RAM'larim Hi-Level 4+4 olmak üzerebirisi 1333 MHz diğeri ise 1600 MHz. Dediğim gibi artık güncel oyunlarda sıkıntı çıkarıyor o yüzden RAM'larimi artirmaya karar verdim. Anakartımda 2 tane RAM slotu bulunmakta ve en fazla DDR3 RAM destekliyor. Aklımdaki düşünce 8+8 yapmak. Bir RAM buldum ama yine de size danışmak istedim. Eğer önerebileceğiniz RAM'lar olursa, yanıtlarınızı bekliyorum.
Bu koyduğum linkteki RAM 1866 MHz yurt dışından geliyor ama yorumlarında türklerde var. Çoğunlukla olumlu yorumlar yapılmış. Direkt iki tane 8 GB RAM gönderiyorlar.
Kingston KVR16N11/8 8 GB DDR3 1600 MHz PC Bellek en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
sizinki dualmış bir de, alabilirsiniz iyi fiyatmış.
Kingston KVR16N11/8 8 GB DDR3 1600 MHz PC Bellek en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
www.n11.com