DDR3 RAM Tavsiyesi

Bütçe
500-600

lastjamal21

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Technopat ailesi. Sistemim Aşağıda gösterildiği üzere bu şekildedir. Eski bir sistem olduğu için elimden geldiğince toparlamaya çalışıyorum. Şu an için 500-600 Max bütçem mevcuttudur. 8-16 GB DDR3 RAM tavsiyelerinizi alabilirim. Eğer ki bütçem yetiyor ise.

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    1.jpg
    26 KB · Görüntüleme: 57
  • 1.jpg
    1.jpg
    45,8 KB · Görüntüleme: 37
  • 2.jpg
    2.jpg
    35,3 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayara sağ tıklayın ve oradan özelliklere tıklayın, oranın ekran görüntüsünü atın daha iyi olur veya CPU-Z programı ile atarsanız daha iyi olur.

(2 adet) 8 gb RAM: Kingston 8GB DDR3 1600MHz -KVR16N11/8 Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Bir hata yapmadıysam, toplam 569,98 TL tutuyor. Yanlış anlamadıysam kargo zaten bedava yazıyor.

kardeşim yeni attım ne kusuru :)
soğutmalı felan olursa daha iyi olur bütçem yetiyor ise.
aklımda 1600 var hyperx fury'nin var ama düşündürdü.

Kingston Hyperx Fury'den bahsediyorsanız, alınabilir. Kingston bu işin öncülerinden. Link atabilme şansınız var mı?

Kingston Hyperx Fury'den bahsediyorsanız, alınabilir. Kingston bu işin öncülerinden. Link atabilme şansınız var mı?

bunlar olabilir 1.incisi tükenmiş şuanda buna benzer olabilir.

bunlar olabilir 1.incisi tükenmiş şuanda buna benzer olabilir.

2. attığınız güzele benziyor, CL numarasıda düşük, CL Belleklerin gecikme süresidir monitörlerdeki MS gibi. Ne kadar düşükse o kadar iyidir. Bütçenize uyanı alın.

Merhaba Technopat ailesi. Sistemim Aşağıda gösterildiği üzere bu şekildedir. Eski bir sistem olduğu için elimden geldiğince toparlamaya çalışıyorum. Şu an için 500-600 Max bütçem mevcuttudur. 8-16 GB DDR3 RAM tavsiyelerinizi alabilirim. Eğer ki bütçem yetiyor ise.
Cpu-z ile spd bölümünü paylaşırmısınız?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı