Y ysdfawe Decapat Katılım 22 Nisan 2019 Mesajlar 4 22 Nisan 2019 #11 Yetişkin çocuk dedi: bir 8 gb alırsan güzel olur Genişletmek için tıkla... sizce 4 gb 4 gb mı alıyim yoksa sadece tek 8 gb mı galiba çift ram olunca daha uyumlu oluyo gibi bişey duymuştum pek bir bilgim yok
Yetişkin çocuk dedi: bir 8 gb alırsan güzel olur Genişletmek için tıkla... sizce 4 gb 4 gb mı alıyim yoksa sadece tek 8 gb mı galiba çift ram olunca daha uyumlu oluyo gibi bişey duymuştum pek bir bilgim yok
Yetişkin çocuk Decapat Katılım 21 Nisan 2019 Mesajlar 138 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest 22 Nisan 2019 #12 ysdfawe dedi: sizce 4 gb 4 gb mı alıyim yoksa sadece tek 8 gb mı galiba çift ram olunca daha uyumlu oluyo gibi bişey duymuştum pek bir bilgim yok Genişletmek için tıkla... Elindeki 2GB'yi kullan derim. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Nisan 2019
ysdfawe dedi: sizce 4 gb 4 gb mı alıyim yoksa sadece tek 8 gb mı galiba çift ram olunca daha uyumlu oluyo gibi bişey duymuştum pek bir bilgim yok Genişletmek için tıkla... Elindeki 2GB'yi kullan derim.
Y ysdfawe Decapat Katılım 22 Nisan 2019 Mesajlar 4 22 Nisan 2019 #13 Yetişkin çocuk dedi: elindeki 2 gb yi kullan derim Genişletmek için tıkla... peki teşekkürler son olarak 8 gb hangi rami önerirsiniz?
Yetişkin çocuk dedi: elindeki 2 gb yi kullan derim Genişletmek için tıkla... peki teşekkürler son olarak 8 gb hangi rami önerirsiniz?
Yetişkin çocuk Decapat Katılım 21 Nisan 2019 Mesajlar 138 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest 22 Nisan 2019 #14 ysdfawe dedi: peki teşekkürler son olarak 8 gb hangi rami önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Bunu kendinizde araştırıp bulabilirsiniz, ben biraz araştırma yaptım. Bunu buldum, siz daha iyisini bulabilirsiniz. Longline 8gb Ddr3 1600mhz Pc Masaüstü Ram Lngddr316008gb - n11.com Son düzenleyen: Moderatör: 23 Nisan 2019
ysdfawe dedi: peki teşekkürler son olarak 8 gb hangi rami önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Bunu kendinizde araştırıp bulabilirsiniz, ben biraz araştırma yaptım. Bunu buldum, siz daha iyisini bulabilirsiniz. Longline 8gb Ddr3 1600mhz Pc Masaüstü Ram Lngddr316008gb - n11.com