DDR3 RAM yükseltmesi fayda sağlar mı?

Sanj1

Hectopat
Makaleler
4
Merhaba. DDR3 8 GB 1333 MHz. Bir RAM'e sahibim. Aynı RAM'den bir tane daha alıp taksam fazla RAM kullanan oyunlardaki drop sorununa bir nebze çözüm olur mu? Örneğin Ark Survival Evolved veya CoD Warzone oynamak istiyorum ama RAM 8 GB olduğu için yetmiyor ve drop oluyor. Tek korkum hızı düşük olduğu için bir tane daha taksam bile bir şey fark etmemesi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fayda sağlar. Sistem nedir?

5 - 6 FPS artış olur. Diğer bileşenlere özellikle ekran kartına yatırım yapman daha mantıklı olur.

Hocam 8'den 16 ya geçişte FPS'den ziyade drop ve donmaların giderilmesi çok daha önemli bir nokta 8'den 16 ya geçtim sanki sistemi değiştirmişim gibi geldi.

Yukarıdaki arkadaş FPS adına konuşmuş ama benim istediğim tam olarak buydu. Teşekkürler bilgi için.

Tamamdır hocam. 16 GB RAM ile daha iyi olur. 8 GB RAM çoğu yerde yetersiz kalıyor.

Tamamdır hocam. 16 GB RAM ile daha iyi olur. 8 GB RAM çoğu yerde yetersiz kalıyor.

Dediğim gibi tek endişem oyunlar için RAM hızının düşük olması, bu nedenle 16 GB yapmanın faydasını pek görememek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…