Arkadaşlar merhabalar aşağıya ekleyeceğim fotoğraftaki gibi RAM'a sahibim.
Monster marka olduğu içinde aynısını bulamıyorum.Bir sorum olacak ben bir ürün buldum ayni mhz ve voltaj değerlerine sahip elimdeki ramle, fakat bu alacağım ram DDR3L ayrıca Cl değeri 11,çift slot yeri var notebookta
birinde bu görselde ki takılı digerinede onu alıp taksam calisir mı yoksa hata verir mi?
Moderatör başlığı düzenlemiş. "Yeni bilgisayar RAM konusunda beni çıldırttı!" şeklinde başlık attım ama kendisi düzeltmiş. Saygılar. Ve sevgiler :D Daha sabah 2 tane DDR3L 4 GB RAM ile açılan bilgisayarı uyku moduna aldım. 3-4 saat sonra açayım dedim ama açılmadı. Ne yapıp ettiysem açılmadı...
Moderatör başlığı düzenlemiş. "Yeni bilgisayar RAM konusunda beni çıldırttı!" şeklinde başlık attım ama kendisi düzeltmiş. Saygılar. Ve sevgiler :D Daha sabah 2 tane DDR3L 4 GB RAM ile açılan bilgisayarı uyku moduna aldım. 3-4 saat sonra açayım dedim ama açılmadı. Ne yapıp ettiysem açılmadı...
Peki hocam Cl değerleri farklı olursa noluyor.Birde 1.35 v olanlar Ddr3l değilmi ramde ddr3 yaziyor.isin tuhaf tarafı anakartin ddr3 mu ddr3l mi olduğunu da anlayamadım