S Sefplase Megapat Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 600 Çözümler 1 Yer İstanbul 11 Şubat 2018 #1 Merhabalar. Arkadaşlar bir sitede gezerken şu RAM'i gördüm: 4gb Ddr3 1333 Mhz Masaüstü Pc Ram Amd İşmecilere Özel - n11.com Gözüme çok ucuz geldi, bana da 4GB DDR3 RAM lazım idi. Ancak sadece AMD uyumludur diyor. Bildiğim kadarıyla DDR3 RAM'lerde AMD-Intel ayırt ediciliği denen bir şey yok. Sizce güvenilir midir? Alınabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2018
Merhabalar. Arkadaşlar bir sitede gezerken şu RAM'i gördüm: 4gb Ddr3 1333 Mhz Masaüstü Pc Ram Amd İşmecilere Özel - n11.com Gözüme çok ucuz geldi, bana da 4GB DDR3 RAM lazım idi. Ancak sadece AMD uyumludur diyor. Bildiğim kadarıyla DDR3 RAM'lerde AMD-Intel ayırt ediciliği denen bir şey yok. Sizce güvenilir midir? Alınabilir mi?
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2018 #2 Genel olarak böyle bir ayrım yok. Anakartının RAM uyumluluk listesine bak, büyük ihtimal sorun olmaz.
Genel olarak böyle bir ayrım yok. Anakartının RAM uyumluluk listesine bak, büyük ihtimal sorun olmaz.