DDR3 RAM'leri beraber kullanamamak

cpuz da 1. slota 4 gb yazıyor ama bu bolumde bısey yazmıyor neden kaynaklı olabılır
suan ram takılı degıl
Burada birşey yazmaması sorun teşkil etmiyor. Ya CPU-Z okuyamıyordur ya da markasız üretilen RAM'lerdendir.
AIDA64 ile de bakmayı dene.
Sol menüde Anakart-SPD kısmından bakabilirsin. Bu şekilde markasız çok RAM kullandım(önerilen her zaman bilinen kaliteli markalardır), kullanım sırasında, açılışta ve test ettiğinde sıkıntı yaratmıyorsa sorun yoktur.
4 gb ramı ıkı slotada takarak denedım calısıyor ama 4 2 taktıgımda calısmıyor sorun da o
4+2 yapınca nasıl bir problem yaşıyorsun? Açıklarsan yardımcı olmaya çalışırız.

oyunlarımda hata vermeye baslıyor ve ekran cızgı cızgı oluyor ramde bır sıkıntı yok neden boyle yapıyor anlamadım
Oyunlardaki problemi hangi kullanımda yaşıyorsun? 4+2 mi sadece 4 takarken mi?

Suanda 4+4 gb ram takılı dun sorunsuz calısıyordu pcyı kapatıp actık ama suan tekrar pc yı actıgımızda aynı sorun yıne ortaya cıktı bır turlu cozemedım
dedıgınız programdan ekran alıntısı attım bır sorun gozukmuyor ama nedense ekran cızgı cızgı oluyor anlayamadım gıttı ya
Hala bır cozum bulamadık

Dosya Ekleri

• aaaaa.PNG
    aaaaa.PNG
    50,2 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı