DDR3 sistem nasıl yükseltilir?

@Paveloyd 2500 o karta çok. 300 daha verecekse sizin attığınız 6GB'lik modeli alsın.
Blower fanlı modeli 2000'e pazarlıkla alabilir. RX 580 8GB da yok sanırım o fiyata.

Evet hocam,arkadaşımda bundan var.Performansı iyi diye biliyorum.

Hocam sizin verdikleriniz çok mantıklı. Hocalarım sizce alınır mı?
Attıklarımı alın derim ben. Aynı fiyata RX 580 8GB bulunabiliyorsa o da tercih edilebilir.

Buna bakabilirsiniz, Param Güvende yok dememiş.

2 fanlı modelin soğutması daha iyidir, bütçemi aşıyor derseniz blower fanlı da tercih edilebilir.

gtx 1060 mı daha iyi sizce yoksa rx 580 mi? Birde rx 580 çok fazla sorunlu diye biliyorum.

RX580, 8GB değilse 1060 tercih edin. RX580'in miningli ve Wattman problemli çıkma ihtimali var evet.
Bir videoda izlemiştim, 1060'ın çok elektirik tüketmesinden dolayı miningte tercih edilmezmiş.

Hocam şu an elimde tamircinin kitlediği bir ekran kartı var, bu yüzden böyle kartlara pek yaklaşmıyorum. Ayrıca, GTX 1060'da NIS (NVIDIA Image Scaling) diye bir özellik varmış.

@Toji Uchiha ben arkadaş o fiyata var mı dediği için attım. 1060 almak istiyorsanız sizin tercihiniz ki attığım ilan mining çıkması büyük ihtimal. Adetli olduğunu belirtmiş.
Haklısınız teşekkürler.

Bunları almayı planlıyorum.Başka önerisi olan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…