Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.207 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #41 Toji Uchiha dedi: Haklısınız teşekkürler. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-islemci-cpu-i7-2600-3.40ghz-2.nesil-1155p-test-edilmis-1157453502/detay https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-zotac-gtx-1060-6-gb-gddr5-192-bit-ekran-karti-1192975897/detay Bunları almayı planlıyorum. Başka önerisi olan varmı? Genişletmek için tıkla... Termal macun alın bir de. Arctic MX-6 AR-ACTCP00080A 4 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Arctic MX-6 AR-ACTCP00080A 4 gr Termal Macun gr fiyatı 68,50 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Arctic MX-6 AR-ACTCP00080A 4 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma! www.akakce.com
Toji Uchiha dedi: Haklısınız teşekkürler. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-islemci-cpu-i7-2600-3.40ghz-2.nesil-1155p-test-edilmis-1157453502/detay https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-zotac-gtx-1060-6-gb-gddr5-192-bit-ekran-karti-1192975897/detay Bunları almayı planlıyorum. Başka önerisi olan varmı? Genişletmek için tıkla... Termal macun alın bir de. Arctic MX-6 AR-ACTCP00080A 4 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Arctic MX-6 AR-ACTCP00080A 4 gr Termal Macun gr fiyatı 68,50 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Arctic MX-6 AR-ACTCP00080A 4 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma! www.akakce.com
Toji Uchiha Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 283 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #42 Paveloyd dedi: Termal macun alın bir de. Arctic MX-6 AR-ACTCP00080A 4 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Arctic MX-6 AR-ACTCP00080A 4 gr Termal Macun gr fiyatı 68,50 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Arctic MX-6 AR-ACTCP00080A 4 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma! www.akakce.com Genişletmek için tıkla... hocam birkaç konuya baktım, i7-2600 işlemci iş görmez diyorlar sizin düşünceniz nedir? gtx 1060 ile kullanmayı düşünüyorum.
Paveloyd dedi: Termal macun alın bir de. Arctic MX-6 AR-ACTCP00080A 4 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Arctic MX-6 AR-ACTCP00080A 4 gr Termal Macun gr fiyatı 68,50 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Arctic MX-6 AR-ACTCP00080A 4 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma! www.akakce.com Genişletmek için tıkla... hocam birkaç konuya baktım, i7-2600 işlemci iş görmez diyorlar sizin düşünceniz nedir? gtx 1060 ile kullanmayı düşünüyorum.
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.207 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #43 Toji Uchiha dedi: hocam birkaç konuya baktım, i7-2600 işlemci iş görmez diyorlar sizin düşünceniz nedir? gtx 1060 ile kullanmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Arkadaş iş görmez diyerek ne demek istemiş bilmiyorum ama 1060'ı darboğaz olmadan çalıştırabiliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yani renderı vs. kastettiyse elbette yetersiz ama valorant gibi bir oyun için fazlasıyla yeterli.
Toji Uchiha dedi: hocam birkaç konuya baktım, i7-2600 işlemci iş görmez diyorlar sizin düşünceniz nedir? gtx 1060 ile kullanmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Arkadaş iş görmez diyerek ne demek istemiş bilmiyorum ama 1060'ı darboğaz olmadan çalıştırabiliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yani renderı vs. kastettiyse elbette yetersiz ama valorant gibi bir oyun için fazlasıyla yeterli.
Toji Uchiha Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 283 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #44 Paveloyd dedi: Arkadaş iş görmez diyerek ne demek istemiş bilmiyorum ama 1060'ı darboğaz olmadan çalıştırabiliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yani renderı vs. kastettiyse elbette yetersiz ama valorant gibi bir oyun için fazlasıyla yeterli. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam teşekkürler. Paveloyd dedi: Arkadaş iş görmez diyerek ne demek istemiş bilmiyorum ama 1060'ı darboğaz olmadan çalıştırabiliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yani renderı vs. kastettiyse elbette yetersiz ama valorant gibi bir oyun için fazlasıyla yeterli. Genişletmek için tıkla... Ramleri nerden almalıyım?
Paveloyd dedi: Arkadaş iş görmez diyerek ne demek istemiş bilmiyorum ama 1060'ı darboğaz olmadan çalıştırabiliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yani renderı vs. kastettiyse elbette yetersiz ama valorant gibi bir oyun için fazlasıyla yeterli. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam teşekkürler. Paveloyd dedi: Arkadaş iş görmez diyerek ne demek istemiş bilmiyorum ama 1060'ı darboğaz olmadan çalıştırabiliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yani renderı vs. kastettiyse elbette yetersiz ama valorant gibi bir oyun için fazlasıyla yeterli. Genişletmek için tıkla... Ramleri nerden almalıyım?
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.207 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #45 Toji Uchiha dedi: Tamam hocam teşekkürler. Ramleri nerden almalıyım? Genişletmek için tıkla... 2.el daha mantıklı her zamanki gibi. Dual kit veya aynı CL ve MHz değerli RAM'leri kullanabilirsiniz. DDR3'te pek uyumsuzluk sorunu olmuyor. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-16-gb-kingston-8-plus8-masaustu-bilgisayar-ramleri-ram-1192491351/detay
Toji Uchiha dedi: Tamam hocam teşekkürler. Ramleri nerden almalıyım? Genişletmek için tıkla... 2.el daha mantıklı her zamanki gibi. Dual kit veya aynı CL ve MHz değerli RAM'leri kullanabilirsiniz. DDR3'te pek uyumsuzluk sorunu olmuyor. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-16-gb-kingston-8-plus8-masaustu-bilgisayar-ramleri-ram-1192491351/detay