DDR3 sistem nasıl?

• Konuyu başlatan Royzz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 146

Royzz

Decipat
Daha fazla  
Bütçem çok yok. Bu yüzden olabilecek minimum düzeyde bütçeyle DDR3 anakart, işlemci ve RAM alacağım. Bu kasa bana mantıklı geldi ama alınır mı? Bilemedim. Yüksek grafik olsun gibi bir derdim yok. Orta grafiklerde birkaç oyun için istiyorum. Farming Simulator 19 veya 22, GTA V, Metal Gear Solid V, Construction Simulator, Watch Dogs 1, SnowRunner, PES 2019 veya 2021 gibi oyunlar için alacağım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bütçem: Maksimum 3000 ile 4000 TL arası.

IMG_20260301_162651.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçem çok yok. Bu yüzden olabilecek minimum düzeyde bütçeyle DDR3 anakart, işlemci ve RAM alacağım. Bu kasa bana mantıklı geldi ama alınır mı? Bilemedim. Yüksek grafik olsun gibi bir derdim yok. Orta grafiklerde birkaç oyun için istiyorum. Farming Simulator 19 veya 22, GTA V, Metal Gear Solid V, Construction Simulator, Watch Dogs 1, SnowRunner, PES 2019 veya 2021 gibi oyunlar için alacağım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Eki Görüntüle 2668566
Ekran kartı 5 para etmez. İ5'in içinde gelen HD 4600 ile benzer güce sahip. Ekran kartını almayıp, fiyattan kısmak daha iyi. PSU ile SSD'de çöpler, pek uzun süre dayanmaz ve PSU hiç bir işe yaramaz. İlla DDR3 toplayacaksanız, eski tip oyuncu sistem satanlar oluyor. DDR3 kimse istemediği için ellerinde kalıyor genellikle.

Eki Görüntüle 2668566
En azından şu tarz bir şeyler seçin derim bunu tamamen örnek olması için attım. Çünkü zaten 3k bütçelerde tek tek alıp toplamak çok zor şu piyasada herkes elindekini antika sanıp uçuk fiyatlara koyuyorlar.
Benim tavsiyem APU'dan tarafta gitmeniz olur tabi. Hem ileride ekran kartı da koyabilirsiniz.

Hocam bi am4 anakart çekip ryzen 3 2200g, 3200g, 3400g falan alsanız çok çok daha iyi olur.
Bütçem kısıtlı olduğu için onları düşünemiyorum şuan için, söylediğim oyunları düşük veya orta grafikte oynatacak basit bir işlemci, ram, anakart yeterli.

Bütçem kısıtlı olduğu için onları düşünemiyorum şuan için, söylediğim oyunları düşük veya orta grafikte oynatacak basit bir işlemci, ram, anakart yeterli.
O zaman Hocam Sahibinden piyasasında dolaşığ attığım ilandaki gibi toplu parçalar bulmalısınız. Toplu kasa alayım derseniz onlar zamanında "EBA PC" adı altında toplanan sistemler yani pek bir şey yapamazsınız.

Ekran kartı 5 para etmez. İ5'in içinde gelen HD 4600 ile benzer güce sahip. Ekran kartını almayıp, fiyattan kısmak daha iyi. PSU ile SSD'de çöpler, pek uzun süre dayanmaz ve PSU hiç bir işe yaramaz. İlla DDR3 toplayacaksanız, eski tip oyuncu sistem satanlar oluyor. DDR3 kimse istemediği için ellerinde kalıyor genellikle.
Teşekkür ederim, ben zaten anakart, işlemci ve ram için alıyorum. Ekran kartım var. Ssd ve hdd var elimde. Söylediğim oyunları bu parçalar oynatır mı?

GT 420 ekran kartı ile o oyunların işi zor.

Teşekkür ederim, ben zaten anakart, işlemci ve ram için alıyorum. Ekran kartım var. Ssd ve hdd var elimde. Söylediğim oyunları bu parçalar oynatır mı?
Ekran kartınız nedir acaba?
Bir de eğer ekran kartınız bu sistemdekinden iyi ise PSU yetmeyebilir bilginize. Ki zaten aşırı dandik güvenilmez bir PSu olduğunu da belirteyim.

Dediğiniz oyunlar için yeterli. Sadece DDR3 Set için alıyorsanız hiç bakmayın o zaman bunlara. i5 3470 ile H61m anakart zaten 1000TL civarı tutması lazım size. DDR3 RAM fiyatları ise 8GB başına 500TL civarı ödenebilir bence. DDR3 mü kaldı artık? 2000TL civarına üçlüyü satanlar var mı ona bakın.

PSU konusunda ise: Çok fazla ucuza ilan oluyor. 2.el PSU talepleri çok az olduğu için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı