DDR3 Sistem Oyunlar İçin Yeterli mi?

Ozan1706Karakas

Hectopat
Daha fazla  
LOL ve CS:GO için DDR3 anakart ve RAM yeterli midir arkadaşlar? Ekran kartı DX 11'de yeterli kalır mı? Ultrada akıcı olur mu? Teşekkürler.

Modele göre çok değişir. Sadece DDR3-DDR4 olarak karşılaştırıyorsak çok fark olmaz fakat alacağın parçalara göre performans çok değişir.

Yeterli yıllarca da öyle olacak.Fakat yeni sistem toplayanlar için DRR4 tabanlı olması uzun vadede daha mantıklı olacaktır.

bana ddr3 bir sistem dizebilirmisiniz vatandan 1300 TL bütçe sadece kasa LOL ve CS:GO için ultrada akıcı olsun yeter.

DDR3 günümüz için yeterli, fakat yeni sistem içinse DDR4 tercih edilmeli.

kardeşim dedin ücrete bulabilcen en iyi sistem bu.işine yarıcak bir sistem.dilersen biraz daha ekleme yaparak ssd alabilirsin veya anakartı 300tllik bişi alırsan daha kapsamlı bişi olur.ama buda işini görücekdir.

APU toplamak hiç istemiyorum harici ekran kartı olması bence şart ya ve harddisk 1 tb gereksiz bir LOL-CS:GO oynıcam arada da 3-4 şey olur elbette 1 TB çok fazla

Ya hocam LOL ultra da akıcı olsun CS:GO akıcı olsun her türlü yeter bana o kadar ya

Arka plan da tabi müzik vb şeyler açık olur.

LOL ve CS:GO için DDR3 anakart ve RAM yeterli midir arkadaşlar? Ekran kartı DX 11'de yeterli kalır mı? Ultrada akıcı olur mu? Teşekkürler.
Bahsettiğin oyunlar için pek fark olmaz da ddr4 sistem kurman ilerisi için daha sağlıklı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…