N Namı Sadri Femtopat Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #1 Sadece bilgisayarimin hizlanmasi icin kullanacağım, M.2 girisi var. Pegatron IPM41-D3 model.
MuratTheFounder Hectopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 5.295 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #2 Namı Sadri dedi: Sadece bilgisayarimin hizlanmasi icin kullanacağım, M.2 girisi var. Pegatron IPM41-D3 model. Genişletmek için tıkla... Anakartında M2 girişi yok ki? Bütçen nedir?
Namı Sadri dedi: Sadece bilgisayarimin hizlanmasi icin kullanacağım, M.2 girisi var. Pegatron IPM41-D3 model. Genişletmek için tıkla... Anakartında M2 girişi yok ki? Bütçen nedir?
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #3 Sadece sata destekliyor bu anakart.
Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.845 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Kocaeli, Karamürsel 29 Ağustos 2024 #4 DDR3 sisteme bir şey alınmamalı.
Efsane2512 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 1.423 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri No.1 - Koyu Siyah 03:00 ────────────● ∞ ⇆ㅤ◁ㅤ❚❚ㅤ▷ㅤ↻ Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #5 Furkan Borak dedi: DDR3 sisteme bir şey alınmamalı. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Furkan Borak dedi: DDR3 sisteme bir şey alınmamalı. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #6 SSD olarak ucuz ve alınabilir sadece C800 geldi aklıma, ama bütçe belirtirseniz iyi olur. Bu arada PCI-e slotuna NVMe dönüştürücü eklenirse daha yüksek hızlar alınabilir.
SSD olarak ucuz ve alınabilir sadece C800 geldi aklıma, ama bütçe belirtirseniz iyi olur. Bu arada PCI-e slotuna NVMe dönüştürücü eklenirse daha yüksek hızlar alınabilir.
dolob Hectopat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 3.473 Çözümler 74 Yer Spica, Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #7 Cheese Wizzard dedi: SSD olarak ucuz ve alınabilir sadece C800 geldi aklıma, ama bütçe belirtirseniz iyi olur. Bu arada PCI-e slotuna NVMe dönüştürücü eklenirse daha yüksek hızlar alınabilir. Genişletmek için tıkla... Normal 2,5 inch SSD kullanılması daha makul ve yeterli. DDR3 Sistem için dandik olmayan F/P her SSD işinizi görecektir.
Cheese Wizzard dedi: SSD olarak ucuz ve alınabilir sadece C800 geldi aklıma, ama bütçe belirtirseniz iyi olur. Bu arada PCI-e slotuna NVMe dönüştürücü eklenirse daha yüksek hızlar alınabilir. Genişletmek için tıkla... Normal 2,5 inch SSD kullanılması daha makul ve yeterli. DDR3 Sistem için dandik olmayan F/P her SSD işinizi görecektir.
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #8 dolob dedi: Normal 2,5 inch SSD kullanılması daha makul. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum ancak arkadaş isterse daha yüksek hızlar alabilir.
dolob dedi: Normal 2,5 inch SSD kullanılması daha makul. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum ancak arkadaş isterse daha yüksek hızlar alabilir.
N Namı Sadri Femtopat Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #9 MuratTheFounder dedi: Anakartında M2 girişi yok ki? Bütçen nedir? Genişletmek için tıkla... Var kral, anakart icin mi butce soruyorsun.
MuratTheFounder dedi: Anakartında M2 girişi yok ki? Bütçen nedir? Genişletmek için tıkla... Var kral, anakart icin mi butce soruyorsun.
MuratTheFounder Hectopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 5.295 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #10 Namı Sadri dedi: Var kral, anakart icin mi butce soruyorsun. Genişletmek için tıkla... Yok dostum g41 anakartta ne arasın m2. PCI girişidir o. Ayrıca evet bütçe sormuştum.
Namı Sadri dedi: Var kral, anakart icin mi butce soruyorsun. Genişletmek için tıkla... Yok dostum g41 anakartta ne arasın m2. PCI girişidir o. Ayrıca evet bütçe sormuştum.