Bilgisayarimin son demleri zaten ama maddi olarak durumum el vermiyor yeni bir bilgisayara bende kendimce yukseltmeye calisiyorum ama ddr3 olunca olmuyor
Bilgisayarimin son demleri zaten ama maddi olarak durumum el vermiyor yeni bir bilgisayara bende kendimce yukseltmeye calisiyorum ama DDR3 olunca olmuyor.
LGA775 soketli anakartınız i5, i7 gibi işlemciler takamazsıniz bu listedekileri takabilirsiniz aynı chipsete sahip bende de anakart var Q9400 ile kullanıyorum fiyatına göre performansı iyi ama yukseltme seçeneğiniz cok az ve değmez DDR4'e geçip ucuz yollu R5 1600'lü sistem bilr toplasanız en az 10 kat iyidir.
LGA775 soketli anakartınız i5, i7 gibi işlemciler takamazsıniz bu listedekileri takabilirsiniz aynı chipsete sahip bende de anakart var Q9400 ile kullanıyorum fiyatına göre performansı iyi ama yukseltme seçeneğiniz cok az ve değmez DDR4'e geçip ucuz yollu R5 1600'lü sistem bilr toplasanız en az 10 kat iyidir.
Cok bir bilgim yok bu anakart konusunda ama liste biraz eksik galiba Q9400 destekliyordur.