Elimde i5 2400, GTX 750 Ti, 4+4 8 GB RAM, 300GB HDD'lı bir sistem var. Ben bu sistemi satıp üstüne biraz para ekleyip DDR 4 düşük bir sisteme mi geçeyim yoksa i7 3770 120GB SSD ve 8 GB RAM alıp sistemi geliştireyim mi?
Yedek bilgisayar çok kafama yattı upgrade edicemNe yapmak istiyorsunuz ona bağlı hocam. Benzer bir bilgisayardan yazıyorum şu an (Phenom II X6 1090T, 16 GB DDR3, 1TB SSD, GTX 750 Ti) Güzel şekilde çalışıyor, eski olmak şartıyla (2013 öncesi) oyunları oynayabiliyorum. Video, internet, Netflix/Disney, MS Office konusunda zaten sıkıntı yok. Ki, sizin var olan işlemci bile görece az da olsa daha hızlı benimkinden
Geçen hafta 250 SSD ve 4+4 RAM vardı üzerinde, daha yeni 1TB SSD ve 4+4 daha ram taktım. 3500 TL gibi bir masraf (Hepsi sıfır 4GB x 2 RAM Kingston HyperX 1333, 1TB Kingston SSD o yüzden biraz yüksek) la çok rahatladı. Bu arada güncellediğim laptoptan artan 500 GB HDDyi de ikinci disk olarak taktım, ona da Linux yükleyip biraz kurcalamayı bile düşünüyorum.
Yani tam anlamıyla sizin beklentilerinize bağlı, size "ne yapacaksın" diye bile sormadan "yaramaz at gitsin" diyenlere takılmayın. Sattığınızda ne kadar verirler bilmiyorum ama ölü fiyatına gidecekse, onun küçük bir masrafla adam edip en kötü ihtimalle yedek bilgisayar yapmak iyi fikir olabilir.
Eki Görüntüle 2398541
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.