CanBey3434
Decapat
Yuh be! O fiyata Z97 (Senin işlemcinin en üst düzey anakart diyelim) anakartlar bulunur o fiyata.Merhabalar,
Öncelikle bilgisayar konusunda pek bilgili değilim ama hiçbir bilgim yok da denilemez fakat anakart tüm sistemin montajlandığı bir nevi inşaat yapılırken temel görevini gördüğü için bu işi riske atmak istemedim. Sizlere danışmak istiyorum.
Bilgisayarım sürekli power tuşuna bastığım andan itibaren 5-10 saniye bazen 3-7 saniye arasında sürekli kendini resetliyordu, Windows hiç gelmedi yani ekrana hiçbir görüntü de gelmiyordu. Bilgisayarın markası Casper 2012-2014 yılında hediye olarak alınmıştı Casper yazısı bile çıkmıyor monitörde. Neyse kısa geçelim, bilgisayarcıya götürdüm birkaç test yaptığını söyledi ve anakartın bozuk olduğunu söyledi ve fiyat olarak da 500-550 TL arası tutar dedi, ben de o fiyatları bilgisayarcıya vereceğime uygun bir anakart alır takarım, daha uygun fiyata daha iyi bir anakart alabilirim diye düşündüm. Sizin yardımlarınıza ihtiyacım var.
Bilgisayarımda bulunan anakart şu: H81H3 M4 v1.0a anakart
RAM: DDR 3 - 1333 MHz
Bilgisayarcı bu anakartın aynısını takacağını söyledi, 500-550 TL fiyat istedi. Sizce uygun yollu hangi anakartı alabilirim?
2. El olarak mı letgoda aramalıyım yoksa sıfır olarak mı n11 de asus h81 K ve msı h81 p33 bu 2 anakartı buldum 350 tl fiyatı ikisininde ne yapmalıyım ?Asus, MSI, Gigabyte markalarının H81 modellerinden özelliklerine göre ortalama 250-350 arası bulabilirsin. Montaj bilgin var ise kendin al tak. Hem üzerindekinin aynısını takmasından daha iyi olacak hem de vereceğin para daha az olacak. Letgo ve Sahibinden sitelerinden bulunduğun şehirde arama yaparak uygun fiyatlı illaki bulursun.
Hocam senin BİOS güncel değil bu yüzden yapma ihtimalide var. Aynı sorun bir arkadaşımın başına geldi. Reset atma açılmama sorunları vardı. Bakmam için bana getirdi. BİOS güncellemesi ilk aldığı günden beri aynı sürümü kullanıyordu. BİOS’u güncelledim hiç bir sorunu sıkıntısı kalmadı. Sende kontrol et. Anakarta bozuk diyen adam kontrol ettimi bakalım. Bozuk dedi gönderdi. BİOS’u güncel değilse güncelle. Boşuna masraf yapma.Merhabalar,
Öncelikle bilgisayar konusunda pek bilgili değilim ama hiçbir bilgim yok da denilemez fakat anakart tüm sistemin montajlandığı bir nevi inşaat yapılırken temel görevini gördüğü için bu işi riske atmak istemedim. Sizlere danışmak istiyorum.
Bilgisayarım sürekli power tuşuna bastığım andan itibaren 5-10 saniye bazen 3-7 saniye arasında sürekli kendini resetliyordu, Windows hiç gelmedi yani ekrana hiçbir görüntü de gelmiyordu. Bilgisayarın markası Casper 2012-2014 yılında hediye olarak alınmıştı Casper yazısı bile çıkmıyor monitörde. Neyse kısa geçelim, bilgisayarcıya götürdüm birkaç test yaptığını söyledi ve anakartın bozuk olduğunu söyledi ve fiyat olarak da 500-550 TL arası tutar dedi, ben de o fiyatları bilgisayarcıya vereceğime uygun bir anakart alır takarım, daha uygun fiyata daha iyi bir anakart alabilirim diye düşündüm. Sizin yardımlarınıza ihtiyacım var.
Bilgisayarımda bulunan anakart şu: H81H3 M4 v1.0a anakart
RAM: DDR 3 - 1333 MHz
Bilgisayarcı bu anakartın aynısını takacağını söyledi, 500-550 TL fiyat istedi. Sizce uygun yollu hangi anakartı alabilirim?
Biosu nasıl güncelleyebilirim ?Hocam senin BİOS güncel değil bu yüzden yapma ihtimalide var. Aynı sorun bir arkadaşımın başına geldi. Reset atma açılmama sorunları vardı. Bakmam için bana getirdi. BİOS güncellemesi ilk aldığı günden beri aynı sürümü kullanıyordu. BİOS’u güncelledim hiç bir sorunu sıkıntısı kalmadı. Sende kontrol et. Anakarta bozuk diyen adam kontrol ettimi bakalım. Bozuk dedi gönderdi. BİOS’u güncel değilse güncelle. Boşuna masraf yapma.
İntel celeron g1820 2.70 ghzİşlemci modeli ne acaba ?
Afox Ih81-ma Intel Lga 1150 H81 Ddr3 Microatx Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Afox Ih81-ma Intel Lga 1150 H81 Ddr3 Microatx arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com Anakart Fiyatları ve Modelleri - n11
Anakart ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Anakart çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
ECS 8 Series MBs support Intel Haswell Refresh Processors Bu linkde anakartinin modelini secip guncel olan BIOS surumunu indirebilirsin.Biosu nasıl güncelleyebilirim ?
İntel celeron g1820 2.70 ghz
Benim bilgisayarda ekran hiç gelmiyor nasıl görüpte güncelleme yapacağım bilgisayar 20 saniye çalışsa bile ekran kap karanlık?ECS 8 Series MBs support Intel Haswell Refresh Processors Bu linkde anakartinin modelini secip guncel olan BIOS surumunu indirebilirsin.
Bak bu arkadas nasil yaptigini anlatmis bakarak yapabilirsin.
ECS H81H3-M4 V1.0 Bios Nasıl Update Yapılır?
Arkadaşlar iyi akşamlar. Başlıkta da bahsettiğim gibi ECS H81H3-M4 V1.0 anakarta sahibim. Ben bu anakartın biosunu nasıl güncelleyebilirim? Asıl sorun ise güncelleme dosyasını indiriyorum flasha çekiyorum ama sıkıntı biosa girdiğimde update yazısını filan görmüyorum. Nasıl olacak bu?www.technopat.net
Eki Görüntüle 395289