ksn Hectopat Katılım 30 Kasım 2014 Mesajlar 747 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2019 #11 CanBey3434 dedi: Benim bilgisayarda ekran hiç gelmiyor nasıl görüpte güncelleme yapacağım bilgisayar 20 saniye çalışsa bile ekran kap karanlık? Genişletmek için tıkla... Anladım kardeşim. Ozaman değiştirebilirsin.
CanBey3434 dedi: Benim bilgisayarda ekran hiç gelmiyor nasıl görüpte güncelleme yapacağım bilgisayar 20 saniye çalışsa bile ekran kap karanlık? Genişletmek için tıkla... Anladım kardeşim. Ozaman değiştirebilirsin.
CanBey3434 Decapat Katılım 17 Mayıs 2019 Mesajlar 6 20 Mayıs 2019 #12 ksn dedi: Anladım kardeşim. Ozaman değiştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Asus h81 K anakartını sipariş ediyorum 338 TL uyumlu değil mi benim kasamla sonra değiştirme gibi bi imkanım yok yanlış olmasın yardım eder misiniz
ksn dedi: Anladım kardeşim. Ozaman değiştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Asus h81 K anakartını sipariş ediyorum 338 TL uyumlu değil mi benim kasamla sonra değiştirme gibi bi imkanım yok yanlış olmasın yardım eder misiniz