4086

Kilopat
Asus K555UB laptop aldım. Anakarta entegre 4 GB DDR3 RAM bulunmakta. İşlemcisi de DDR4'ü destekliyor. 8 GB RAM takmak niyetindeyim. DDR3 ve DDR4 8 GB RAM'lerin fiyatları neredeyse aynı. Asıl sorumDDR3 RAM yanına DDR4 RAM takılır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
ddr3 ve ddr4 ramlerin dişleri ve oturdukları yuvalar birbirinden farklıdır. Anakartınız hangisini destekliyorsa sadece o ramleri kullanabilirsiniz.

Böyle uğraşacağınıza anakart marka modelini atında ona göre net cevap verelim. O da olmuyorsa yaz marka modeli nete her şeyi gözüküyor. Boşa milletin zamanını harcatıyorsun.
Bildiginiz gibi bu bir dizüstü bilgisayar. Anakart modeli yok. Birde her şeyi "nete" yazıp bakacaksak sosyalin bir gereği kalmaz.

Bildiginiz gibi bu bir dizüstü bilgisayar. Anakart modeli yok. Birde her şeyi "nete" yazıp bakacaksak sosyalin bir gereği kalmaz.
Beni gerçekten güldürdün. Casper kullanmıyorsanız AIDA64 ile bakın anakart modeli yazıp yazmıyor mu bir zahmet deneyin. AIDA64 de zaten diyor desteklediğini. Benimde laptop işlemcim DDR4 destekliyor maalesef benim anakart DDR3 destekliyor. Sosyalde her geleni sorarsan meşgul etmiş olursun. Çözemediğin büyük sorunları çözeriz paylaşırız.

Bir zahmet deneyin çözüm yolu bulamazsanız sonra gelin sosyale sorun. Casper olduğu için Casper Nirvana diyor sizin büyük ihtimalle der.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…