Mehmet Yusuf Demir Hectopat Katılım 16 Şubat 2015 Mesajlar 599 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2016 #1 Arkadaşlar DDR3l RAM'li skylake laptopa Mac kurabilir miyim? Bir sorun çıkar mı, uyumlu mu? Ayrıca HD530'un id'sini bilen var mı? Bir videoda Recep abi diyordu tüm HD graphics kartların id'si var diye. Clover optionsa girip yazmıştı. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ocak 2016
Arkadaşlar DDR3l RAM'li skylake laptopa Mac kurabilir miyim? Bir sorun çıkar mı, uyumlu mu? Ayrıca HD530'un id'sini bilen var mı? Bir videoda Recep abi diyordu tüm HD graphics kartların id'si var diye. Clover optionsa girip yazmıştı.
D DELETEDUSER Hectopat Katılım 11 Mart 2014 Mesajlar 130 Makaleler 1 Yer Adıyaman Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Ocak 2016 #2 Laptop model nedir tam olarak?
Mehmet Yusuf Demir Hectopat Katılım 16 Şubat 2015 Mesajlar 599 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2016 #3 Abi afedersin ceza almışım cevap veremedim, çok özür dilerim öncelikle. Model Monster Abra A5 V5.3. 16 GB ram ve 120GB SSD ile aldım cihazı.
Abi afedersin ceza almışım cevap veremedim, çok özür dilerim öncelikle. Model Monster Abra A5 V5.3. 16 GB ram ve 120GB SSD ile aldım cihazı.
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2016 #4 HD530 şu an için sıkıntılı. Kurulum yapabilirsin ancak ekran kartında çok sıkıntı çekersin. Doğru bir çözüm çıktığında yayınlayacağım hemen.
HD530 şu an için sıkıntılı. Kurulum yapabilirsin ancak ekran kartında çok sıkıntı çekersin. Doğru bir çözüm çıktığında yayınlayacağım hemen.
Mehmet Yusuf Demir Hectopat Katılım 16 Şubat 2015 Mesajlar 599 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2016 #5 montezuma dedi: HD530 şu an için sıkıntılı. Kurulum yapabilirsin ancak ekran kartında çok sıkıntı çekersin. Doğru bir çözüm çıktığında yayınlayacağım hemen. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim abi az daha boot menüsüne giriyordum mesajını gördüm. 10.12 yi bekleyeceğiz desene .
montezuma dedi: HD530 şu an için sıkıntılı. Kurulum yapabilirsin ancak ekran kartında çok sıkıntı çekersin. Doğru bir çözüm çıktığında yayınlayacağım hemen. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim abi az daha boot menüsüne giriyordum mesajını gördüm. 10.12 yi bekleyeceğiz desene .