ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.849 Çözümler 244 4 Temmuz 2023 #11 Unlucky0758 dedi: DDR3L hocam. Genişletmek için tıkla... Bu RAM'i kullanacaksın hocam.
Unlucky0758 Decapat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #12 Unlucky0758 dedi: Casper Nirvana C7k C700 diye de geçiyor. Eki Görüntüle 1847474 Genişletmek için tıkla... Bu yazı Intel'in kendi sitesinde var. Supported Memory Type for Intel Laptop Processors How to find supported memory for laptop processors from the product specification page. www.intel.com
Unlucky0758 dedi: Casper Nirvana C7k C700 diye de geçiyor. Eki Görüntüle 1847474 Genişletmek için tıkla... Bu yazı Intel'in kendi sitesinde var. Supported Memory Type for Intel Laptop Processors How to find supported memory for laptop processors from the product specification page. www.intel.com
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #13 Unlucky0758 dedi: DDR3L hocam. Genişletmek için tıkla... Beraber çalıştıramazsın. Zaten nasıl hem DDR3 hem de 4 oluyor anakart anlamadım. Casper saçmalığı.
Unlucky0758 dedi: DDR3L hocam. Genişletmek için tıkla... Beraber çalıştıramazsın. Zaten nasıl hem DDR3 hem de 4 oluyor anakart anlamadım. Casper saçmalığı.
Unlucky0758 Decapat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #14 arandur dedi: Beraber çalıştıramazsın. Zaten nasıl hem DDR3 hem de 4 oluyor anakart anlamadım. Casper saçmalığı. Genişletmek için tıkla... Intel'de de yazıyor. Bende bilmiyordum ama bugün fark edince sorayım dedim daha önce detaylı araştırmıştım.
arandur dedi: Beraber çalıştıramazsın. Zaten nasıl hem DDR3 hem de 4 oluyor anakart anlamadım. Casper saçmalığı. Genişletmek için tıkla... Intel'de de yazıyor. Bende bilmiyordum ama bugün fark edince sorayım dedim daha önce detaylı araştırmıştım.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.849 Çözümler 244 4 Temmuz 2023 #15 Unlucky0758 dedi: Bu yazı Intel'in kendi sitesinde var. Supported Memory Type for Intel Laptop Processors How to find supported memory for laptop processors from the product specification page. www.intel.com Genişletmek için tıkla... Tamamda Intel'de sadece işlemci olarak var. Senin anakartında yok ki yuvası.
Unlucky0758 dedi: Bu yazı Intel'in kendi sitesinde var. Supported Memory Type for Intel Laptop Processors How to find supported memory for laptop processors from the product specification page. www.intel.com Genişletmek için tıkla... Tamamda Intel'de sadece işlemci olarak var. Senin anakartında yok ki yuvası.
Unlucky0758 Decapat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #16 Unlucky0758 dedi: Intel'de de yazıyor. Bende bilmiyordum ama bugün fark edince sorayım dedim daha önce detaylı araştırmıştım. Genişletmek için tıkla... Bir de Technopat'te yine biri böyle bir şey yazmıştı.
Unlucky0758 dedi: Intel'de de yazıyor. Bende bilmiyordum ama bugün fark edince sorayım dedim daha önce detaylı araştırmıştım. Genişletmek için tıkla... Bir de Technopat'te yine biri böyle bir şey yazmıştı.
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #17 Unlucky0758 dedi: Intel'de de yazıyor. Bende bilmiyordum ama bugün fark edince sorayım dedim daha önce detaylı araştırmıştım. Genişletmek için tıkla... 2'si beraber olmaz onu biliyorum. Yani yan yana kullanamazsın. Satın yenisini alın zaten eskimiş.
Unlucky0758 dedi: Intel'de de yazıyor. Bende bilmiyordum ama bugün fark edince sorayım dedim daha önce detaylı araştırmıştım. Genişletmek için tıkla... 2'si beraber olmaz onu biliyorum. Yani yan yana kullanamazsın. Satın yenisini alın zaten eskimiş.
Unlucky0758 Decapat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #18 Anakart kısmını unuttum kusura bakmayın zaman kaybı Intel'in sadece işlemci için yazdığını fark ettim şu an. arandur dedi: 2'si beraber olmaz onu biliyorum. Yani yan yana kullanamazsın. Satın yenisini alın zaten eskimiş. Genişletmek için tıkla... Ne eskimiş hocam
Anakart kısmını unuttum kusura bakmayın zaman kaybı Intel'in sadece işlemci için yazdığını fark ettim şu an. arandur dedi: 2'si beraber olmaz onu biliyorum. Yani yan yana kullanamazsın. Satın yenisini alın zaten eskimiş. Genişletmek için tıkla... Ne eskimiş hocam
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.849 Çözümler 244 4 Temmuz 2023 #19 Unlucky0758 dedi: Anakart kısmını unuttum kusura bakmayın zaman kaybı Intel'in sadece işlemci için yazdığını fark ettim şu an. Genişletmek için tıkla... Yani Intel'de sadece işlemci var. Anakartın da yuva yok nereye takacan CD-ROM kısmına mı?
Unlucky0758 dedi: Anakart kısmını unuttum kusura bakmayın zaman kaybı Intel'in sadece işlemci için yazdığını fark ettim şu an. Genişletmek için tıkla... Yani Intel'de sadece işlemci var. Anakartın da yuva yok nereye takacan CD-ROM kısmına mı?
Unlucky0758 Decapat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #20 Hayır benim dediğim öyle değildi DDR3L yerine farklı RAM almayı düşünüyordum. 2 tane DDR3L RAM'im var onların yerine DDR4 almayı düşünüyordum.
Hayır benim dediğim öyle değildi DDR3L yerine farklı RAM almayı düşünüyordum. 2 tane DDR3L RAM'im var onların yerine DDR4 almayı düşünüyordum.