DDR3L yerine DDR3 takılır mı?

• Konuyu başlatan Blap
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 1.632

Blap

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Bir laptop kullanıyorum ve RAM kapasitesi cidden az ve 4 GB. Haliyle günümüz şartlarına yetmiyor. Bu RAM'ın girişi DDR3L. Şimdi ben bu RAM'ı çıkartıp yerine DDR3 takabilir miyim? Diğer bir sorum ise anakartımın desteklediği RAM kapasitesini nasıl öğrenebilirim?

Hocam, farklı voltaj RAM çalışmayabilir. PC özellikleri nedir? Belirtin ki belki bilen vardır.

İşlemci 1.5V desteklemiyorsa çalışmaz o bellek.
Hocam, farklı voltaj RAM çalışmayabilir. PC özellikleri nedir? Belirtin ki belki bilen vardır.
Bildiğime göre DDR3 ün çalışması için gereken güç 1.5V DDR3L için ise gereken güç 1.35V. Büyük ihtimalle çalışmaz. Tam tersi olsa çalışma ihtimali olabilir.
İ5 4210U işlemcim,
Nvidia 820M ekran kartım,
480 GB Hard Diskim,
Var.
Markası DELL.
HDD sorunlu olduğu için değiştireceğim.

Merhaba. Bir laptop kullanıyorum ve RAM kapasitesi cidden az ve 4 GB. Haliyle günümüz şartlarına yetmiyor. Bu RAM'ın girişi DDR3L. Şimdi ben bu RAM'ı çıkartıp yerine DDR3 takabilir miyim? Diğer bir sorum ise anakartımın desteklediği RAM kapasitesini nasıl öğrenebilirim?
DDR3 laptopda DDR3L çalışır ama
DDR3L laptopda DDR3 çalışmaz
Tam marka model verirsen yardımcı olabilirim.

Tek slot görünüyor 8 GB DDR3L takabilirsin ama açıp kontrol etmekte fayda var bazen çift slot çıkabiliyor.

Tek slot görünüyor 8 GB DDR3L takabilirsin ama açıp kontrol etmekte fayda var bazen çift slot çıkabiliyor.
Tek slot var. Baktım. 8gb'a kadar mı destekliyor?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı