DDR4-1866 MHz RAM önerisi

alperenktl

Decapat
Dizüstü bilgisayarımda 4 GB DDR4-1866 SDRAM bulunmakta. RAM yükseltmek için servisten de yardım almak istedim ama RAM'i 8 GB'ye kadar yükseltebilirsiniz sadece size uygun RAM bulunmamakta. Kendiniz araştırmalısınız denildi. Araştırdım ve maalesef ben de bulamadım bir yerde hata mı yapıyorum veya yanlış mı araştırıyorum yardımcı olabilir misiniz? (ilk konum muhtemelen eksik bilgi bulunmakta çok pardon. İstediğiniz bilgileri anında gireceğim)

Son düzenleyen: Moderatör:
Dizüstü bilgisayarınızın tam olarak modeli nedir?
HP isim olarak HP Laptop 15-rb0xx - ürün adı HP Laptop 15-rb013nt şeklinde geçiyor
Dizüstü bilgisayarımda 4 GB DDR4-1866 SDRAM bulunmakta. RAM yükseltmek için servisten de yardım almak istedim ama RAM'i 8 GB'ye kadar yükseltebilirsiniz sadece size uygun RAM bulunmamakta. Kendiniz araştırmalısınız denildi. Araştırdım ve maalesef ben de bulamadım bir yerde hata mı yapıyorum veya yanlış mı araştırıyorum yardımcı olabilir misiniz? (ilk konum muhtemelen eksik bilgi bulunmakta çok pardon. İstediğiniz bilgileri anında gireceğim)
sanırım bu sitede daha önce buna benzer bir konu konuşulmuş o yüzden CPU-Z içinden Memory ve SPD ekranlarının görüntülerini de ekliyorum

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    13,7 KB · Görüntüleme: 56
  • 2.png
    2.png
    15,3 KB · Görüntüleme: 51
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı