M mehmet543talha Femtopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #1 Merhabalar ben bilgisayarıma RAM almak istiyorum. Bilgisayarımdaki RAM'in adı: SK Hynix hMA851S6AFR6N-UH DDR4 4 GB 2133MHz. Bununla uyumlu çalışabilecek RAM'ler nelerdir acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2021
Merhabalar ben bilgisayarıma RAM almak istiyorum. Bilgisayarımdaki RAM'in adı: SK Hynix hMA851S6AFR6N-UH DDR4 4 GB 2133MHz. Bununla uyumlu çalışabilecek RAM'ler nelerdir acaba?
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.032 Makaleler 1 Çözümler 27 11 Şubat 2021 #2 Aynısından bir tane daha almanızı tavsiye ederim. Ve modelini belirttiğiniz için de teşekkürler, her konuda sistem sormaktan sıkılmıştık.
Aynısından bir tane daha almanızı tavsiye ederim. Ve modelini belirttiğiniz için de teşekkürler, her konuda sistem sormaktan sıkılmıştık.
T TarkowSever Decapat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 525 Çözümler 3 11 Şubat 2021 #3 mehmet543talha dedi: Merhabalar ben bilgisayarıma RAM almak istiyorum. Bilgisayarımdaki RAM'in adı: SK Hynix hMA851S6AFR6N-UH DDR4 4 GB 2133MHz. Bununla uyumlu çalışabilecek RAM'ler nelerdir acaba? Genişletmek için tıkla... Laptopun marka modeli de şart tek slot olabilir .
mehmet543talha dedi: Merhabalar ben bilgisayarıma RAM almak istiyorum. Bilgisayarımdaki RAM'in adı: SK Hynix hMA851S6AFR6N-UH DDR4 4 GB 2133MHz. Bununla uyumlu çalışabilecek RAM'ler nelerdir acaba? Genişletmek için tıkla... Laptopun marka modeli de şart tek slot olabilir .
M mehmet543talha Femtopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #4 TarkowSever dedi: Laptopun marka modeli de şart tek slot olabilir . Genişletmek için tıkla... 2 adet slot var biri boş jax teller fanboyu dedi: Aynısından bir tane daha almanızı tavsiye ederim. Ve modelini belirttiğiniz için de teşekkürler, her konuda sistem sormaktan sıkılmıştık. Genişletmek için tıkla... aynısından bulmaya çalıştım fakat bulamadım.
TarkowSever dedi: Laptopun marka modeli de şart tek slot olabilir . Genişletmek için tıkla... 2 adet slot var biri boş jax teller fanboyu dedi: Aynısından bir tane daha almanızı tavsiye ederim. Ve modelini belirttiğiniz için de teşekkürler, her konuda sistem sormaktan sıkılmıştık. Genişletmek için tıkla... aynısından bulmaya çalıştım fakat bulamadım.