Satılık DDR4 3000Mhz 16 GB Ram Corsair

stew

Kilopat
Daha fazla  
Ürün kutusunda sıfırdır. Faturalıdır.

Hiç kullanılmamıştır.

Ürün jelatini açılmıştır fakat bir arıza söz konusu değildir.

Ciddi ilgilenenler ve sorusu olanlar 0541 885 3150 numaralı cep telefonundan şahsıma ulaşabilirler.

Fatura tarihi 09/12/2015 'tir.

2 Yıl Garantisi vardır.

Ramlerin tekli satışı yoktur. Kit halinde satılıktır !

Fiyat 400 TL

Sahibinden.com ilan sayfası.
Sahibinden.com (GET) ilan sayfası.

Dosya Ekleri

• ram2.jpg
    572,4 KB · Görüntüleme: 398
  • ram 1 sıkıstı.jpg
    499,4 KB · Görüntüleme: 346
  • ram3 sıkıstı.jpg
    520,2 KB · Görüntüleme: 410
  • ram4 sıkıstı.jpg
    690,4 KB · Görüntüleme: 375
Son düzenleme:
Hocam bende Corsair CL 14 2400mHz 8 gb var model düşmek isterseniz 225 lira verebilirim.

Malesef. Ramler hiç kullanılmadı. jelatini yırtıldı garantisi başladı o kadar. Satma sebebim sınavlara hazırlık. Pc toplamaktan vazgeçtim. Almak isterseniz konuşalım.

Ben teklifimi verdim hocam. DDR4 vengeance kırmızı serisi.

Sahibinide anlıyorum aslında sizde çok düşmüşsünüz. 300 ideal bence.

Paraya şimdilik çok ihtiyacım var. O yüzden hemen satılsın diye bu fiyatı koydum.

Demek istediğinizi anlamadım. Açıklar mısınız. Fiyat bence makul çünkü.
Arkadaş 225 TL teklif vermiş. O kadarda ucuza gitmemeli demek istedim.
Sizi anlıyorum kısmı ise sıfır bir ürün alıp çok ucuza vermekte rahatsız edici olabiliyor demek istedim.

Ben 225tl yazdım fakat takas yoluyla o parayı veriyorum yoksa biliyorum vereceği fiyatı hocam. 8gb verip 16gb alacağım işte mHz farkı diye bir olay olmasaydı birisini alırdım fakat uyarsa model düşün derim.

Herkesin iyi niyetini anlıyorum fakat dediğim gibi biligasayar toplamaktan vazgeçtim. LYS hazırlanıyorum. Şuan da sıkışık durumda olduğumdan en hızlı şekilde satmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…