SK Hynix HMA81GS6CJR8N-XN 8 GB DDR4 3200 MHz CL22 Notebook Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
SK Hynix HMA81GS6CJR8N-XN 8 GB DDR4 3200 MHz CL22 Notebook Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Hocam benim takılı ramin ürün serisiyle attığınız ramın ürün serisi farklı gözüküyor tabii ürün serisi dışındaki her şey aynı . Sadece ürün serisi farklı olmasından ötürü dual channel yapmama engel olur mu ?
İyi forumlar, bu makalemde RAM seçimi nasıl ve neye göre yapılır konusunu ele alacağım. Öncelikle RAM'imizin hangi marka, model ve CL değerinde olduğunu öğrenmeliyiz. Bunun için onlarca program var fakat ben CPU-Z programını kullanacağım. Görev Yöneticisi üzerinden de frekans ve slot sayısını...
Hocam benim takılı RAM'in ürün serisiyle attığınız RAM'ın ürün serisi farklı gözüküyor tabii ürün serisi dışındaki her şey aynı. Sadece ürün serisi farklı olmasından ötürü Dual channel yapmama engel olur mu?
Silikon bazlı sistemler hocam aynı gün üretilmiş olsalar bile çalışma garantisi verilemez. Sadece sorun çıkarma riski düşük olur. Aynı seri ve çip olması.
Silikon bazlı sistemler hocam aynı gün üretilmiş olsalar bile çalışma garantisi verilemez. Sadece sorun çıkarma riski düşük olur. Aynı seri ve çip olması.