Selam, ilk defa RAM alacağım dolayısıyla hata yapmak istemiyorum. Aşağıda laptopumun değerlerini sizlerle paylaşıyorum. Konuyla ilgili desteğinizi rica ederim.
Saygılarımla.
Eki Görüntüle 1911748Eki Görüntüle 1911749
Selamlar, ilgin için teşekkür ederim. Aynı marka ve model olması ile bu model ve marka olması arasında bir problem yaşar mıyım uyumluluk açısından?Kingston 8GB DDR4 3200MHz CL22 Notebook Rami - KVR32S22S8/8
KVR32S22S8/8 Kingston 8GB DDR4 3200MHz CL22 Notebook Rami Bilendenal.com dan sisteminize uyumlu ürünü, uygun fiyatla şimdi alın!bilendenal.com
Selam, ilgin için teşekkür ederim. Aynı marka ve model olması ile bu model ve marka olması arasında bir problem yaşar mıyım uyumluluk açısından?
Saygılar,
Marka ve model fark etmediğini bir yetkiliden öğrendim. İyi de bir marka bildiğim kadarıyla dolayısıyla sipariş geçtim, teşekkür ederim ilginize. Saygılarımla,Uyumluluk konusunda net bir şey söylenemez. Çalışmama ihtimali de var. Atıığım RAM'in ömür boyu garantisi var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.