Merhaba, bilgisayarıma RAM takviyesi yapmak istiyorum ancak RAM dahili olduğu için modelini göremiyorum. CPU-Z ve HWinfo programlarıyla da göremedim yardımcı olurmusunuz? (Bir boş slot var ona ekleyeceğim.)
RAMExpert, uygun olduğunda gerekli olabilecek yükseltmeleri önerecektir. Örneğin, herhangi bir boş RAM yuvasını hızlı bir şekilde algılayacak ve ardından daha yüksek performanstan elde edilen faydaları elde etmek için sisteminizi yükseltmenizi...
Merhaba, bilgisayarıma RAM takviyesi yapmak istiyorum ancak RAM dahili olduğu için modelini göremiyorum. CPU-Z ve HWiNFO programlarıyla da göremedim yardımcı olur musunuz? (bir boş slot var ona ekleyeceğim.)
RAMExpert, uygun olduğunda gerekli olabilecek yükseltmeleri önerecektir. Örneğin, herhangi bir boş RAM yuvasını hızlı bir şekilde algılayacak ve ardından daha yüksek performanstan elde edilen faydaları elde etmek için sisteminizi yükseltmenizi...
Evet hocam Asus laptop kullanıyorum. 3200 MHz olduğunu da biliyorum ve CL22 olduğunu da tahmin ettim ancak direkt aynı modeli almak istediğim için araştırıyorum açıkçası.
Teşekkürler, bunun 16 GB versiyonu var mı acaba?
Evet hocam ASUS laptop kullanıyorum. 3200 MHz olduğunu da biliyorum ve CL22 olduğunu da tahmin ettim ancak direkt aynı modeli almak istediğim için araştırıyorum açıkçası.
Cihazda Samsung çip RAM var fakat bu aralar bulmak zor. Bigboy RAM'ler Samsung çip kullanıyor fakat onlarda da stok sıkıntısı var. Samsung satan bazı yerler var fakat garanti durumunu bilmiyorum ve pahalı satıyorlar.