DDR4 3200MHz RAM önerisi

h2k2n

Kilopat
Daha fazla  
İyi günler, Kara Cuma veya 11.11 indirimleri başladı mı pek bilgim yok. F/P 2x8GB RAM önerirseniz sevinirim.

Dosya Ekleri

• a53623a3-9a09-437b-b2c2-3bbc5cf32481.jpg
    a53623a3-9a09-437b-b2c2-3bbc5cf32481.jpg
    92,1 KB · Görüntüleme: 18
Hocam iade hakkınızı kullanıp başka siteden alabilirsiniz. Ben bu siteden alışveriş yapmadım ama ismini de sıklıkla duydum. Umarım sorunsuz bir şekilde çalışıp işinizi görmüştür.

Hocam iade hakkınızı kullanıp başka siteden alabilirsiniz. Ben bu siteden alışveriş yapmadım ama ismini de sıklıkla duydum. Umarım sorunsuz bir şekilde çalışıp işinizi görmüştür.

Ürün çalışıyor fakat mail attığımda ise bizim ürünlerimiz sıfır açılmış kutu olamaz vs dediler görselleri yükledim cevap dahi vermediler.

Hocam pazarlama şirketlerinin bir kısmı hep öyle derler. Önemli olan sorunu çözüme kavuşturmak reklam gibi olmasın ama Amazon'un bu konuda müşteriye çok hassas davrandığını gördüm umarım bir dahakine daha iyi satıcıya denk gelirsiniz bir de eğer memnun kalmadıysanız 14 gün içerisinde iade hakkınızı kullanabilirsiniz geri almamak gibi bir hakları yok yalan söyleyecek haliniz de yok yani karar sizin.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı