K Kadir İlbeyi Femtopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #1 Benim laptopumda DDR4 4 GB bir RAM var ve bu yetmiyor. 4 GB daha eklemek istiyorum. Marka önerileriniz nelerdir? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (55).png 228,4 KB · Görüntüleme: 63
Benim laptopumda DDR4 4 GB bir RAM var ve bu yetmiyor. 4 GB daha eklemek istiyorum. Marka önerileriniz nelerdir?
1 166079 Megapat Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 1.813 Makaleler 2 Çözümler 99 4 Aralık 2020 #2 Kadir İlbeyi dedi: Benim laptopumda DDR4 4 GB bir RAM var ve bu yetmiyor. 4 GB daha eklemek istiyorum. Marka önerileriniz nelerdir? Genişletmek için tıkla... Bulabilirsen içindeki RAM den takmanı tavsiye ederim.
Kadir İlbeyi dedi: Benim laptopumda DDR4 4 GB bir RAM var ve bu yetmiyor. 4 GB daha eklemek istiyorum. Marka önerileriniz nelerdir? Genişletmek için tıkla... Bulabilirsen içindeki RAM den takmanı tavsiye ederim.
K Kadir İlbeyi Femtopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #3 Silinen üye dedi: Bulabilirsen içindeki RAM den takmanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... peki içinde bulunan ramin markasını nereden öğreneceğiz?
Silinen üye dedi: Bulabilirsen içindeki RAM den takmanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... peki içinde bulunan ramin markasını nereden öğreneceğiz?
1 166079 Megapat Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 1.813 Makaleler 2 Çözümler 99 5 Aralık 2020 #4 Kadir İlbeyi dedi: peki içinde bulunan ramin markasını nereden öğreneceğiz? Genişletmek için tıkla... CPU-Z adlı programı indir. Kurduktan sonra SPD kısmından görebilirsin.
Kadir İlbeyi dedi: peki içinde bulunan ramin markasını nereden öğreneceğiz? Genişletmek için tıkla... CPU-Z adlı programı indir. Kurduktan sonra SPD kısmından görebilirsin.
K Kadir İlbeyi Femtopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #5 Silinen üye dedi: CPU-Z adlı programı indir. Kurduktan sonra SPD kısmından görebilirsin. Genişletmek için tıkla... slot 1 de slot 2 de gözükmüyor ne yapmam lazım? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (62).png 209,1 KB · Görüntüleme: 39
Silinen üye dedi: CPU-Z adlı programı indir. Kurduktan sonra SPD kısmından görebilirsin. Genişletmek için tıkla... slot 1 de slot 2 de gözükmüyor ne yapmam lazım?
1 166079 Megapat Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 1.813 Makaleler 2 Çözümler 99 5 Aralık 2020 #6 Kadir İlbeyi dedi: slot 1 de slot 2 de gözükmüyor ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... 1 slot dolu ise entegre ram olabilir
Kadir İlbeyi dedi: slot 1 de slot 2 de gözükmüyor ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... 1 slot dolu ise entegre ram olabilir
K Kadir İlbeyi Femtopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #7 Silinen üye dedi: 1 slot dolu ise entegre ram olabilir Genişletmek için tıkla... evet sadece 1 slot dolu.
Silinen üye dedi: 1 slot dolu ise entegre ram olabilir Genişletmek için tıkla... evet sadece 1 slot dolu.