35bin TL hocam bütçe.Bütçeniz nedir hocam
Hocam attığınız sistem çok iyiymiş işlemci yükseltmesi sadece bütçeyi zorluyor biraz. Onu da halletmeye çalışırım. Normalde bütçe 40bin tl ama geri kalan parayla monitör ekipman vs. almayı düşünüyordum.Bana kalırsa ben 7800XT sistem alır bütçem olduğu zamanda sistemimi AM5 yapardım yükseltmeyle uğraşmam diyorsanız 7700XT sistemi alabilirsiniz.
Şu sistemede bakabilirsiniz bütçeniz olduğu zaman işlemciyi R5 7500F ya da 7600 yapabilirsiniz
35bin TL hocam bütçe.
Hocam attığınız sistem çok iyiymiş işlemci yükseltmesi sadece bütçeyi zorluyor biraz. Onu da halletmeye çalışırım. Normalde bütçe 40bin TL ama geri kalan parayla monitör ekipman vs. almayı düşünüyordum.
Hocam klavye bir de monitör lazım sadece. Sonra monitöre verecek para kalmaz falan kasayla bakışırızBence sistemine ağırlık vermek daha doğru olur ekipmanlar sonra da alınır hocam
İşlemciyi özelleştirmeler kısmından R5 7600 yapınca 36.800TL yapıyor
Hocam klavye bir de monitör lazım sadece. Sonra monitöre verecek para kalmaz falan kasayla bakışırız
Bir de hocam R5 7600'ın stok fanı yeterli mi?
R5 7600 e gerek yok hocam 7500f ten cok bir artisi yok.Bence sistemine ağırlık vermek daha doğru olur ekipmanlar sonra da alınır hocam
İşlemciyi özelleştirmeler kısmından R5 7600 yapınca 36.800TL yapıyor
2 ay boyunca stok fan idare eder mi beni? Ondan sonra SE 214 XT falan alırım yeterli olur herhalde.Kule tipi bir fan olursa daha iyi olur hocam.
Hocam 36.500 civarına şöyle bir sistem toplayabilirsiniz, ben bilerek belli başlı parçalardan kısmadım. Ssd olsun kasa+psu olsun daha ucuz şeylerde tercih edilebilir. Ama çıkıpda 36.800 verip öyle bir sistem almak bence mantıklı değil.35bin TL hocam bütçe.
Hocam attığınız sistem çok iyiymiş işlemci yükseltmesi sadece bütçeyi zorluyor biraz. Onu da halletmeye çalışırım. Normalde bütçe 40bin tl ama geri kalan parayla monitör ekipman vs. almayı düşünüyordum.