Yener bey çok teşekkürler çok soru sordum biliyorum peki herhangi bir sıkıntı çıktığında iade gibi oluyor mu Amazon'da alışveriş yaptınız mı biliyor musunuz yani?
Yener bey çok teşekkürler çok soru sordum biliyorum peki herhangi bir sıkıntı çıktığında iade gibi oluyor mu Amazon'da alışveriş yaptınız mı biliyor musunuz yani?
Masaüstü sistemlerde olma ihtimali daha yüksek. Çünkü çoğu sistemde OC yapılıyor. Laptolarda zaten çoğu cihaz bunu desteklemiyor. SODIMM bellekler UDIMM belleklere göre yavaş olabilir fakat daha kararlıdır.
Çok teşekkürler size minettarım. <3 @Yener K. bu gümrük falan birşeylerden bahsediyorlar bu fiyata gümrük dahil mi yoksa ben gümrük parasıda ödeyecek miyim anlamadım?
Çok teşekkürler size minettarım. <3 @Yener K. bu gümrük falan birşeylerden bahsediyorlar bu fiyata gümrük dahil mi yoksa ben gümrük parasıda ödeyecek miyim anlamadım?
Tamamdır aldım hayırlı olsun 2 Kasım'ı bekleyeceğiz. @Yener K. ya hocam ben satın aldım iyi hoş da bu satın aldığım RAM'de voltaj 1.2 diyor benim RAM'daki voltaj kaç nereden öğreniyorum?