Abdurrahman Holat Centipat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 4 22 Nisan 2020 #1 Bu bilgilere göre uygun RAM ne olmalı en fazla kaç GB RAM takabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Nisan 2020
M(i)usa Megapat Katılım 10 Temmuz 2016 Mesajlar 860 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2020 #2 Bunu anakartınızın özelliklerinden öğrenebilirsiniz.
Abdurrahman Holat Centipat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 4 22 Nisan 2020 #3 M(i)usa dedi: Bunu anakartınızın özelliklerinden öğrenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tam olarak nereye bakmalıyım nerden anlayabilirim
M(i)usa dedi: Bunu anakartınızın özelliklerinden öğrenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tam olarak nereye bakmalıyım nerden anlayabilirim
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 16.956 Çözümler 86 22 Nisan 2020 #4 Kullandığın laptobun üretici sayfasında özellikler yazıyor olmalı, global bir marka ise. İşlemcisi nedir?
Kullandığın laptobun üretici sayfasında özellikler yazıyor olmalı, global bir marka ise. İşlemcisi nedir?
KONT.DRAKULA Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.329 Çözümler 3 Yer ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2020 #5 Abdurrahman Holat dedi: Bu bilgilere göre uygun RAM ne olmalı en fazla kaç GB RAM takabilirim? Eki Görüntüle 542388Eki Görüntüle 542389 Genişletmek için tıkla... Moinboard kısmına bakın veya kılavuzda özelliklerde anakart modelini verir internete modeli yazın Max kac GB RAM destekler yazın bakın.
Abdurrahman Holat dedi: Bu bilgilere göre uygun RAM ne olmalı en fazla kaç GB RAM takabilirim? Eki Görüntüle 542388Eki Görüntüle 542389 Genişletmek için tıkla... Moinboard kısmına bakın veya kılavuzda özelliklerde anakart modelini verir internete modeli yazın Max kac GB RAM destekler yazın bakın.
Abdurrahman Holat Centipat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 4 22 Nisan 2020 #6 KONT.DRAKULA dedi: Moinboard kısmına bakın veya kılavuzda özelliklerde anakart modelini verir internete modeli yazın Max kac GB RAM destekler yazın bakın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
KONT.DRAKULA dedi: Moinboard kısmına bakın veya kılavuzda özelliklerde anakart modelini verir internete modeli yazın Max kac GB RAM destekler yazın bakın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
KONT.DRAKULA Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.329 Çözümler 3 Yer ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2020 #7 Abdurrahman Holat dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bir şey değil BJK maclarını da özledim insallah biter su corona.
Abdurrahman Holat dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bir şey değil BJK maclarını da özledim insallah biter su corona.
Abdurrahman Holat Centipat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 4 22 Nisan 2020 #8 KONT.DRAKULA dedi: Bir şey değil BJK maclarını da özledim insallah biter su corona. Genişletmek için tıkla... Hayırlısı ile bitsin bende çok özledim maçları
KONT.DRAKULA dedi: Bir şey değil BJK maclarını da özledim insallah biter su corona. Genişletmek için tıkla... Hayırlısı ile bitsin bende çok özledim maçları
KONT.DRAKULA Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.329 Çözümler 3 Yer ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2020 #9 Abdurrahman Holat dedi: Hayırlısı ile bitsin bende çok özledim maçları. Genişletmek için tıkla... Aynn başkan BJK bir başka. Hayırlısıyla.
Abdurrahman Holat dedi: Hayırlısı ile bitsin bende çok özledim maçları. Genişletmek için tıkla... Aynn başkan BJK bir başka. Hayırlısıyla.