mufo Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 520 Makaleler 1 19 Şubat 2021 #11 Çok da ölü fiyata vermeyin, 180 200 lira arası değer bence yine siz bilirsiniz.
S SafakDoruk Hectopat Katılım 1 Haziran 2018 Mesajlar 235 Yer Beyoğlu/İSTANBUL Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #12 Maalesef Discord kullanmıyorum soracak bir şey yok ürün çalışıyorsa benim için bir problem yok.
Daryl1dx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Kasım 2018 Mesajlar 3.161 Makaleler 1 Çözümler 21 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Şubat 2021 #13 SafakDoruk dedi: Maalesef Discord kullanmıyorum soracak bir şey yok ürün çalışıyorsa benim için bir problem yok. Genişletmek için tıkla... En son geçen hafta test ettiğimde çalışıyordu hocam. Mail attım bu arada.
SafakDoruk dedi: Maalesef Discord kullanmıyorum soracak bir şey yok ürün çalışıyorsa benim için bir problem yok. Genişletmek için tıkla... En son geçen hafta test ettiğimde çalışıyordu hocam. Mail attım bu arada.
ErenizmYT Decapat Katılım 1 Kasım 2019 Mesajlar 144 22 Şubat 2021 #14 Daryl1dx dedi: En son geçen hafta test ettiğimde çalışıyordu hocam. Mail attım bu arada. Genişletmek için tıkla... Duruyorsa ben alayım Discord adresini ver. Daryl1dx dedi: En son geçen hafta test ettiğimde çalışıyordu hocam. Mail attım bu arada. Genişletmek için tıkla... Merhaba geri dönüşüzüzü bekliyorum. Son düzenleme: 23 Şubat 2021
Daryl1dx dedi: En son geçen hafta test ettiğimde çalışıyordu hocam. Mail attım bu arada. Genişletmek için tıkla... Duruyorsa ben alayım Discord adresini ver. Daryl1dx dedi: En son geçen hafta test ettiğimde çalışıyordu hocam. Mail attım bu arada. Genişletmek için tıkla... Merhaba geri dönüşüzüzü bekliyorum.