U uzmannejmi Megapat Katılım 15 Mart 2016 Mesajlar 367 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2017 #1 Merhaba. Ben DDR4 Amd sistem toplamak istiyorum. Şimdi sanırım DDR4 Athlon işlemciler çıkacak. Ryzen mi alınmalı? Yoksa Athlon mu? Ryzen çünkü iş bilgisayarları için tasarlanmıştı sanırım. @Recep Baltaş @MF
Merhaba. Ben DDR4 Amd sistem toplamak istiyorum. Şimdi sanırım DDR4 Athlon işlemciler çıkacak. Ryzen mi alınmalı? Yoksa Athlon mu? Ryzen çünkü iş bilgisayarları için tasarlanmıştı sanırım. @Recep Baltaş @MF
Ceyhun26 Hectopat Katılım 16 Ocak 2015 Mesajlar 324 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2017 #2 Ryzen alan iş yapacak diye bi kaide yok. Ryzen hem iş hem de oyun için kullanılabilir.
MissionTroll Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 1.560 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz (öğrenci) 4 Ağustos 2017 #3 Yeni Athlon çıkacağını ilk senden duyuyorum, youtube kanalları yada bilgisayar dergilerinde de öyle bir şey yok. Sen nereden öğrendin
Yeni Athlon çıkacağını ilk senden duyuyorum, youtube kanalları yada bilgisayar dergilerinde de öyle bir şey yok. Sen nereden öğrendin
Ichimaru Hectopat Katılım 14 Ağustos 2016 Mesajlar 423 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Ağustos 2017 #4 MissionTroll dedi: Yeni Athlon çıkacağını ilk senden duyuyorum, youtube kanalları yada bilgisayar dergilerinde de öyle bir şey yok. Sen nereden öğrendin Genişletmek için tıkla... AMD firması kendi söyledi. Bu senenin sonunda çıkıcak. APU'larda bu senenin sonunda çıkıcak.
MissionTroll dedi: Yeni Athlon çıkacağını ilk senden duyuyorum, youtube kanalları yada bilgisayar dergilerinde de öyle bir şey yok. Sen nereden öğrendin Genişletmek için tıkla... AMD firması kendi söyledi. Bu senenin sonunda çıkıcak. APU'larda bu senenin sonunda çıkıcak.
MissionTroll Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 1.560 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz (öğrenci) 4 Ağustos 2017 #5 O zaman Ryzen ile aynı sokete çıkacak herhalde çünkü 2 yıl boyunca o soketin kullanılıcağını söylediler.
O zaman Ryzen ile aynı sokete çıkacak herhalde çünkü 2 yıl boyunca o soketin kullanılıcağını söylediler.
Ceyhun26 Hectopat Katılım 16 Ocak 2015 Mesajlar 324 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2017 #6 MissionTroll dedi: O zaman Ryzen ile aynı sokete çıkacak herhalde çünkü 2 yıl boyunca o soketin kullanılıcağını söylediler. Genişletmek için tıkla... 3 Yıl AM4 desteklenecek.
MissionTroll dedi: O zaman Ryzen ile aynı sokete çıkacak herhalde çünkü 2 yıl boyunca o soketin kullanılıcağını söylediler. Genişletmek için tıkla... 3 Yıl AM4 desteklenecek.