Evet işlemci model markam budur baktım fakat kaç MHz desteklediğini bulamadım DDR3 RAM 2 slot var bunları 8x2 yapacağım fakat en fazlakaç MHz destekler bilmiyorum teşekkürler. Sonradan aklıma geldi 16 GB desteklememe durumu da varmış. Maksimum 8 GB takılabilir vs diye. Bunu 16 GB yapabilir miyim acaba?
Intel® product specifications, features and compatibility quick reference guide and code name decoder. Compare products including processors, desktop boards, server products and networking products.
ark.intel.com
İşlemci maks 16GB sistem belleği destekliyor 2x8GB olarak kullanabilirsin.
DDR3L yani 1.35V olmalı.
1600Mhz.
Intel® product specifications, features and compatibility quick reference guide and code name decoder. Compare products including processors, desktop boards, server products and networking products.
ark.intel.com
İşlemci maks 16 GB sistem belleği destekliyor 2x8GB olarak kullanabilirsin.
DDR3L yani 1.35V olmalı.
1600MHz.
Bu benim yan işler için kullandığım laptop masaüstü de uğraşıyorum yani fakat masaüstündeki RAM'lar 3600 bu ise 1600 çok büyük fark ama nasıl bir his olur güncellemeye değmez mi sizce?
4 şu an, ve HDD'yi SSD yapacağım işlemcisini güncelleyeceğim gitmişken 4 değil de 16 yapayım dedim tüm bunları yaptıkdan sonra özellikle SSD farkıyla bir uçuş bekliyorum.
5. nesilden itibaren istisnasız hepsi lehimli.
Ben o nedenle zaten i7-4810MQ'dan sonra mini PC'ye geçtim, upgrade edilebilenler içinde fark yaratabilecek ötesi yoktu.