Rengai Hectopat Katılım 30 Ekim 2015 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2015 #1 Hyperx bilgisayar çekilişini kazandım. 6500TL değerinde deniyor. Sizce satıp yeni bir bilgisayar mı toplamalıyım yoksa geldiğinde monitör alıp kullanmalı mıyım? Bilgisayar özellikleri: Almak istediğim bilgisayar:
Hyperx bilgisayar çekilişini kazandım. 6500TL değerinde deniyor. Sizce satıp yeni bir bilgisayar mı toplamalıyım yoksa geldiğinde monitör alıp kullanmalı mıyım? Bilgisayar özellikleri: Almak istediğim bilgisayar:
Mehmet Şener Hectopat Katılım 3 Kasım 2015 Mesajlar 18 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2015 #2 Harddiski ben kullanıyorum kronik sorunları var tavsiye etmiyorum
Because Im Batman Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Eylül 2014 Mesajlar 5.235 Makaleler 7 Çözümler 1 Yer Gotham City / U.S Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Süper Kahramanlık( Gotham Şehrinin Bekçisi) 4 Kasım 2015 #3 Kazandığınız sistemde ekran kartını GTX 970, R9 390, GTX 980 ve R9 390X alabilirsen kazandığın sistem çok daha uzun ömürlü olur.
Kazandığınız sistemde ekran kartını GTX 970, R9 390, GTX 980 ve R9 390X alabilirsen kazandığın sistem çok daha uzun ömürlü olur.
Fu-Linn Hectopat Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 690 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2015 #4 Kazandığını sistem çok iyi hayırlı olsun. Böyle bir sisteme ekran kartını birazcık düşük tutmuşlar ama yinede iyi bir kart. Hiç bir masraf yapmaya gerek yok bence. Al monitör güle güle kullan.
Kazandığını sistem çok iyi hayırlı olsun. Böyle bir sisteme ekran kartını birazcık düşük tutmuşlar ama yinede iyi bir kart. Hiç bir masraf yapmaya gerek yok bence. Al monitör güle güle kullan.