DDR4 Intel Anakart Önerisi

Sssssa

Decapat
Merhabar, direkt konuya girecek olursak; benim sistemim DDR3 ve ben artık DDR4 sisteme geçmek istiyorum. Bütcem kısıtlı. Anakartı, işlemci ve RAM'i alıp kenara atacağım ve en son birleştireceğim. Yani hepsini bir anda alamam . Ben ilk olarak anakarttan başlamayı düşündüm. Bana DDR4 anakart önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

Şuanki Sistemim :
  • İ3 3220
  • GT 1030
  • 8GB RAM DDR3
  • ASUS H61M-PRO ANAKART DDR3

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi seri alacaksınız? Son nesil alacağınızı düşünürsek, H310, B360, H370, Z370 anakartlardan birini alabirisiniz. Sadece k ibareli işlemcilerde Z370 anakart almak zorundasınız oc yapabilmek için. Almassanız sadece oc yapamasssız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütcemi H310 alabilecek kadar zorlayabilirim teşekkür ederim.
Bütçeniz kısıtlı ise ve model olarak yüksek bir şey istemiyorsanız bu sizin işinizi görür.

MSI H110M PRO-VD Intel H110 Soket 1151 DDR4 2133Mhz VGA&DVI Anakart | ITOPYA
Bütcem için hiç zorlanmadan alabilirim benim işimi rahat görebilecek anakartmı beni yarı yolda bırakırmı ?

Bütcemi H310 alabilecek kadar zorlayabilirim teşekkür ederim.

Bütcem için hiç zorlanmadan alabilirim benim işimi rahat görebilecek anakartmı beni yarı yolda bırakırmı ?
8. nesil de 300 serisi anakart almak zorundasın 100 serisi çalışmıyor,8.nesille.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…