DDR4 Intel Anakart Önerisi

Sssssa

Decapat
Merhabar, direkt konuya girecek olursak; benim sistemim DDR3 ve ben artık DDR4 sisteme geçmek istiyorum. Bütcem kısıtlı. Anakartı, işlemci ve RAM'i alıp kenara atacağım ve en son birleştireceğim. Yani hepsini bir anda alamam . Ben ilk olarak anakarttan başlamayı düşündüm. Bana DDR4 anakart önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

Şuanki Sistemim :
  • İ3 3220
  • GT 1030
  • 8GB RAM DDR3
  • ASUS H61M-PRO ANAKART DDR3

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi seri alacaksınız? Son nesil alacağınızı düşünürsek, H310, B360, H370, Z370 anakartlardan birini alabirisiniz. Sadece k ibareli işlemcilerde Z370 anakart almak zorundasınız oc yapabilmek için. Almassanız sadece oc yapamasssız.

Son düzenleyen: Moderatör:
hangi seri alacaksınız son nesil alacağınızı düşünürsek,h310,b360,h370,z370 anakartlardan birini alabirisiniz.Sadece k ibareli işlemcilerde z370 anakart almak zorundasınız oc yapabilmek için almassanız sadece oc yapamasssız.
Bütcemi H310 alabilecek kadar zorlayabilirim teşekkür ederim.
Bütçeniz kısıtlı ise ve model olarak yüksek bir şey istemiyorsanız bu sizin işinizi görür.

MSI H110M PRO-VD Intel H110 Soket 1151 DDR4 2133Mhz VGA&DVI Anakart | ITOPYA
Bütcem için hiç zorlanmadan alabilirim benim işimi rahat görebilecek anakartmı beni yarı yolda bırakırmı ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı