DDR4 laptopa RAM tavsiyesi

Bütçe
Şuan sınırsız

Alb.Bgr

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi günler dilerim benim RAM'im M471A5244CB0-CTD. Samsung'un bir RAM'i 2666 Hz. 4+4 olmak üzere 8 GB'lık bir laptopum var. Lakin bunun bana 1-2 yıl içinde yetmeyeceğini düşünüyorum. Laptop için DDR4 olmak kaidesiyle öneride bulunabilir misiniz? Teşekkür ederim. Maksimum 16 GB RAM olursa sevinirim.

RAM'in aynısının satışı mevcut.

Zaten iki slotu dolu cihazın. 8 GB DDR4 2666 MHz bir RAM bakabilirsiniz marka model aynı olmasına gerek yok. Bütçenize hangisi uygunsa onu alın. 12 GB yetmemeye başlayınca diğerini de değişirsiniz.

Aynısının satışının olduğunu biliyorum. Bilgisayarım Huawei D13 2020 AMD. Yeni bir bilgisayar ben zaten şu an RAM kısmında biraz sıkıntıda olan biriyim bazı programları açarken ve kullanırken RAM yetmeyebiliyor onu arttırmak istiyorum. RAM slotu 2 tane o yüzden 4leri değiştirip yerine 8 veya 16 almak istiyorum.
Zaten iki slotu dolu cihazın. 8 GB DDR4 2666 MHz bir RAM bakabilirsiniz marka model aynı olmasına gerek yok. Bütçenize hangisi uygunsa onu alın. 12 GB yetmemeye başlayınca diğerini de değişirsiniz.

Çok teşekkür edrim :D

Arkadaşlar iyi günler dilerim benim RAM'im M471A5244CB0-CTD. Samsung'un bir RAM'i 2666 Hz. 4+4 olmak üzere 8 GB'lık bir laptopum var. Lakin bunun bana 1-2 yıl içinde yetmeyeceğini düşünüyorum. Laptop için DDR4 olmak kaidesiyle öneride bulunabilir misiniz? Teşekkür ederim. Maksimum 16 GB RAM olursa sevinirim.
Laptopun marka modeli nedir?

Bu RAM'ler çıkma oluyor. Herhangi bir garantisi yok.

RAM sökülemez değiştirilemez yazıyor.

RAM sökülemez değiştirilemez yazıyor.

Nasıl ya? Garanti kapsamında olmuyor ama garanti bitince ben kendi elimle yapamaz mıyım?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı