DDR4 Oyun bilgisayarı toplama

Mesajımı düzenleyip bunu da eklemiştim. Belki görmezsiniz diye tekrar yazayım. Ek: 4K monitörünüz var ise, "R9 390X" almanızı tavsiye ederim.
listeni çok beğendim yalnız ramlari gene kingston fakat 2x8(16GB) yaparsam daha iyi olur değil mi ? Yoksa değişen çok bir şey olmaz mı ? hisseterecek düzeyde.

Yüksek bellek her zaman daha iyidir. Fakat günümüz şartlarıyla 8 gb bellek yetmektedir. Uzun ömürlü, ileriye dönük bir sistem istiyorsan 16 gb tavsiye ederim. (2x8)

Son düzenleme:
Benim topladığım'dan daha mı iyidir ?
Ayrıca ;

Senin sistem'de, SSD'i 240Gb yapsam, Ramleri Kingston 16GB 8x2 şeklinde yapsam daha iyi olur değil mi ?
SSD'yi 240 GB yapabilirsiniz, RAM için marka o kadar önemli değil.
Yine de o kadar güçlü bir soğutucuya ihtiyacınız yok, en fazla 200 TL'lik modeller işinizi görür.

Benim topladığım'dan daha mı iyidir ?
Ayrıca ;

Senin sistem'de, SSD'i 240Gb yapsam, Ramleri Kingston 16GB 8x2 şeklinde yapsam daha iyi olur değil mi ?
Sizin topladığınız sistemden çok daha performanslıdır. RAM ve SSD yükseltmesi yapmanız sizin açınızdan daha iyi olur, bir nevi geleceğe yatırım diyebiliriz.

3730 TL olarak önerdiğim sistem daha iyi olur ve SSD şart değil, RAM olarak 8 GB fazlası ile işini görür.

Dosya Ekleri

• 3650TL.png
    54,6 KB · Görüntüleme: 352
  • 3730TL.png
    55,1 KB · Görüntüleme: 318
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…