perseid78 Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 329 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2021 #11 emir çetin dedi: Bence biraz öğrenip gelin. 1. si RAM oyunlarda etkilidir birçok drop sorununu çözer ver direk performansı etkiler. Genişletmek için tıkla... katılıyorum ayrıca apu sistemlerde cok daha etkili ram
emir çetin dedi: Bence biraz öğrenip gelin. 1. si RAM oyunlarda etkilidir birçok drop sorununu çözer ver direk performansı etkiler. Genişletmek için tıkla... katılıyorum ayrıca apu sistemlerde cok daha etkili ram
emir çetin Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 383 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #12 perseid78 dedi: Katılıyorum ayrıca APU sistemlerde cok daha etkili RAM. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle zaten RAM işe yaramayan bir madde olsa PC YouTuber'leri RAM diye uğraşmazdı.
perseid78 dedi: Katılıyorum ayrıca APU sistemlerde cok daha etkili RAM. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle zaten RAM işe yaramayan bir madde olsa PC YouTuber'leri RAM diye uğraşmazdı.
Stoneiron04 Megapat Katılım 2 Ekim 2017 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2022 #13 oyun için ram çok önemli değil diyenleri gördüm. gerçekten bilgisizlikle bilgi vermek ne kadar kötü bir durum. birde bilmeyip bunları dinleyerek sistem kuranlar var
oyun için ram çok önemli değil diyenleri gördüm. gerçekten bilgisizlikle bilgi vermek ne kadar kötü bir durum. birde bilmeyip bunları dinleyerek sistem kuranlar var
perseid78 Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 329 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2022 #14 Yanlış aktarılmış muhtemelen bilgi yeterli RAM miktarı olduğunda arttırmak gereksiz fazla RAM'in oyuna katkısı olmaz o konu da katılabilirz
Yanlış aktarılmış muhtemelen bilgi yeterli RAM miktarı olduğunda arttırmak gereksiz fazla RAM'in oyuna katkısı olmaz o konu da katılabilirz