P Pedstrian Decapat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2025 #1 32x32 64 ya da 16x16 32 olsun. Hangilerini önerirsiniz?
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.115 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2025 #2 Sadece oyun oynayacaksan 64 abartı, keşke biraz detay verseniz. Ayrıca DDR4'e o kadar yatırım yapmam.
Sadece oyun oynayacaksan 64 abartı, keşke biraz detay verseniz. Ayrıca DDR4'e o kadar yatırım yapmam.
P Pedstrian Decapat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2025 #3 ubiiyy dedi: Sadece oyun oynayacaksan 64 abartı, keşke biraz detay verseniz. Ayrıca DDR4'e o kadar yatırım yapmam. Genişletmek için tıkla... Daha çok oyun
ubiiyy dedi: Sadece oyun oynayacaksan 64 abartı, keşke biraz detay verseniz. Ayrıca DDR4'e o kadar yatırım yapmam. Genişletmek için tıkla... Daha çok oyun
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.115 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2025 #4 Pedstrian dedi: Daha çok oyun Genişletmek için tıkla... Aynı anda 2-3 oyun mu oynucan kardesim?
P Pedstrian Decapat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2025 #5 ubiiyy dedi: Aynı anda 2-3 oyun mu oynucan kardesim? Genişletmek için tıkla... 2 monitör kullanıyorum arada arkada ve yan monitöre bir şeyler açmam gerekiyor bu sefer oyunda veya diğer uygulamada kasma oluyor drop yaşıyorum.
ubiiyy dedi: Aynı anda 2-3 oyun mu oynucan kardesim? Genişletmek için tıkla... 2 monitör kullanıyorum arada arkada ve yan monitöre bir şeyler açmam gerekiyor bu sefer oyunda veya diğer uygulamada kasma oluyor drop yaşıyorum.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.115 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2025 #6 Pedstrian dedi: 2 monitör kullanıyorum arada arkada ve yan monitöre bir şeyler açmam gerekiyor bu sefer oyunda veya diğer uygulamada kasma oluyor drop yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Heh böyle anlat canını yerim. DDR4 RAM bilgim yok ama 32 yeterli 64 abartıya kaçıyor.
Pedstrian dedi: 2 monitör kullanıyorum arada arkada ve yan monitöre bir şeyler açmam gerekiyor bu sefer oyunda veya diğer uygulamada kasma oluyor drop yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Heh böyle anlat canını yerim. DDR4 RAM bilgim yok ama 32 yeterli 64 abartıya kaçıyor.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.232 Makaleler 2 Çözümler 33 12 Eylül 2025 #7 Pedstrian dedi: 2 monitör kullanıyorum arada arkada ve yan monitöre bir şeyler açmam gerekiyor bu sefer oyunda veya diğer uygulamada kasma oluyor drop yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... 16 ile 2 monitör rahatça kullanıyorum. Uygulamalar varken arkada.
Pedstrian dedi: 2 monitör kullanıyorum arada arkada ve yan monitöre bir şeyler açmam gerekiyor bu sefer oyunda veya diğer uygulamada kasma oluyor drop yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... 16 ile 2 monitör rahatça kullanıyorum. Uygulamalar varken arkada.